- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Az a baj az OEM licensszel, hogy legfeljebb notebookra jó. Asztali gépben azért időnként befigyel egy komponens csere és a MS szereti sötétben tartani az embert abból a szempontból, hogy vajon csak az alaplapcsere esetén vagy (ahogy több felhasználói fórumon is olvastam a panaszokat) egyéb komponens (VGA, proci pl.) cseréje esetén is kuka az OEM licensz.
Én úgy tudtam, hogy az alaplaphoz köti magát az OEM Win10, illetve az alkatrészek összességéből csinál egy "hash" filet, amihez ugye hasonlítja később a változásokat.Ennek lenne az "ellenszere" a Retail licensz, amit oda telepítesz ahova akarsz, továbbra is 1 licensz / gép.
Kasperskyt tavaly ebayen vettem 5 gépre, tökéletesen működött, idén is így tettem.
Win 10 Pro retailt is találtam top rated sellertől, vajon működhet? 22k
Új hozzászólás Aktív témák
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Hardcore café
- Kuponkunyeráló
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest