Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Üdv!
Örülök, hogy van ilyen plexi téma, én egyszer dolgoztam plexivel azóta a mindenre azt használom, még hasmenés ellen is
Eccer: Bővebben: link Akik még nem dolgoztak plexivel azoknak egy kis segítség/kiindulópont, (Én írtam
)
És amire még szerintem nem használtátok ti sem a plexit:
Bővebben: link Krómmal lefújva fém hatását kelti, csak könyebb és puhább, jobban lehet vele dolgozni. Ez egyébként egy radi vízhűtéshez.
Ja, és még valami: szerintem ne vágassátok méretre a plexit, sokkal nagyobb öröm a barkács ha mindent házilag csinálsz. Nem egy nagy ördöngősség pontosan levágni a plexit, csak időigényes ha precíz munkát akarsz. Fémfűrészt, vagy lombvágót érdemes használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)