Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanee
tag
Háááát
Én olyan hosszan nem próbáltam. A gyertya fölött eléggé hirtelen kezdett meglágyulni, így nem volt olyan könnyű dolgom. De ha ven esetleg hőlégfúvód, akkor azzal lehet, hogy könnyebb. Csak a fúrásnál kell vigyázni, ha így csinálod, ahogy írtad. Nekem sikerült vagy 2-3 ilyen fület eltörnöm, mondjuk nem is vagyok egy nagy májszter
Szerintem próbálgasd először kisebb darabokon, úgy majd kitapasztalod.
Ja én 2mm-es plexiből csináltam, szerintem az bőven elég.
Lehet, hogy tényleg jobban nézne ki egyben, de majd teszel fel képet, és megtudjuk
Örülök, hogy segíthettem!
Uff
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Windows Insider Program
- Spórolós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Honda topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én olyan hosszan nem próbáltam. A gyertya fölött eléggé hirtelen kezdett meglágyulni, így nem volt olyan könnyű dolgom. De ha ven esetleg hőlégfúvód, akkor azzal lehet, hogy könnyebb. Csak a fúrásnál kell vigyázni, ha így csinálod, ahogy írtad. Nekem sikerült vagy 2-3 ilyen fület eltörnöm, mondjuk nem is vagyok egy nagy májszter