Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
A 2008 májusi PC World újságban éppen a kis tesót tesztelték vagyis a K200D-t és teszt győztesnek hozták ki!!
-
jeni
félisten
Szia
Esetleg ha valakit érdekelne egy Pentax DA SMC 18-55mm obi dobozos újállapot,számlásan,itthoni gyári garanciával.
Ár:20000 Ft-ért oda adnámfjz@freemail.hu
-
jeni
félisten
10 000 Ft-ért meg nem érdemes eladni
A 20 000 Ft különbség meg nem indokolja a jobb optikai felépítést,mégha 15 000 Ft kelne el akkor is fontólora kell venni a 15 000 Ft ráfizetést egy II verzióra -
jeni
félisten
Szia
Mercutio:
Valami tévedésben vagy én nem is hasonlitottam össze az árakat.Csak a különbséget ecseteltem,hogy ha adom ennyiért akkor ez a gondolatom,ha annyiért akkor az .Gondolom te sem gondoltad komolyan,hogy 5000 Ft-ért kéne adnom az I szériás obit?
Remélem nem bántottalak meg ezzel,ha már megszabod az árakat mi mennyiért lehet eladni[ Szerkesztve ]
-
-
jeni
félisten
Szia
Mennyire stabilak az obik?Találtam egyett II.verzióból aki cserélné az I.-re +rá kér 15e.Ft-ot de garit nem ad rá.
Venni vagy nem venni ez itt a kérdés?
-
jeni
félisten
válasz Szten Márs #1533 üzenetére
még annyit,hogy ad hozzá Hoya szüröket
stabilnak a tartósságát értem.mennyire időt álló,hogy nem romlik el?
én a lehetőségre gondoltam egy jobbra cserélni kevéske összeg ráköltéssel
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
A kép alapján valóban a Római kettes változat van az obin.
Egyébbként igaz,mert ma cseréltem ráfizetéssel egy simát egy II. változatra.és éppen a K200D-s gépe van és ahhoz a II.verzót adják hozzá.A Pentax obi II mellé kaptam egy Hoya UV szürőt is.Sajna nála maradt a sapka ami volt hozzá.Vissza hívtam és majd egy újboli találkozásnál megkapom.Rosszabb esetben vennem kell egy Pentax 52mm sapkát valahol
-
jeni
félisten
A Medikernél is a II obival adják ajándék kártya nélkül
-
jeni
félisten
Az tény,hogy a Pentax K10D nem más ,mint EISA Awards 2007/2008
2007 No.1.European Camera
A Pentax K200D is nagyon jó gép,de sose fogja meg nyerni az EISA díjat,pedig nagyon ott van a saját kategóriájában az első 3-ban végezne..
2008/2009 évében a European Camera kategóriában a Sony @350 nyerte el
a Consumer kategóriában pedig a Canon EOS 100D nyerte meg.Mindkét változat meglepő számomra
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Szten Márs #1618 üzenetére
Hát......
Akkor a Ferrari,a Lotus,az Aston Martin,a BMW is,és a többiek is beállnak az egyszerűbb olcsóbb kocsik kategóriájába?
Vagy a nagy óragyártók is,az Omega ,a Rolex,Breitling,stb...Bizonyos értelemben igaz lehet,hogy a "kicsi emberek" is beállnak a Pentax táborába,ezáltal több bevétel,több kinálatot eredményez.A fejlesztésekre is több pénz maradna.
De azért erre nincs garancia,hogy a Canon példáját tekintve No.1 lesz jó pár év múlva.Többek közt megelözné a Nikon-t is.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Hello
Erre csak annyit,hogy ha megveszed a Pentax-t,akkor közel 10 évig tutira meg van a fotós felszerelésed -
-
-
jeni
félisten
Hello
A markolatról mi a véleményetek?
Anns-mann termék azonos funkciós mint a gyári?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Erről mi a véleményed
A Vaterán hirdeti valaki(k) 4100Ft-ért
Állítólag nem egy műanyag fólia hanem öntapadós üveg ami 6 rétegű és UV szűrősTöbb márkára és típusra készül,Pentax K10D/K100D-re is
A Pentax K200D-re is lehetséges -
jeni
félisten
Több márkákra is
-
jeni
félisten
Leejtésből eredő sérelmi nyom van rajta?Mert ha garis,akkor gyári hibára foghatod a dolgot
-
jeni
félisten
válasz philoxenia #2023 üzenetére
Hello
Én dumcsiztam vele,állítólag már van vevő az egész cuccosra.Magam is újpesti vagyok és elmegyek majd a börzére.Én a markolatot szerettem volna meg venni.Nov.16-án lesz a börze?.Vagy mai napon van?Ott lesz a Vajda Attila a nagy fotós volt kollégám még a Matávos multamból ismerem őt.Egy szolgálatban voltam vele.
A Pentax A 1.4/50 obi megér egy 20e.Ft? -
jeni
félisten
válasz Szten Márs #2033 üzenetére
Én az Mpixelnél a Raynox macro előtétet vettem 9500 Ft-ért.Még idény május környékén
A hozzávaló gyári fém Raynox tubus-t meg a Medikarnél 6000Ft-ért[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Voltam a fotóbörzén Újpesten nem volt nagy választék és kiállítók.
A "zoliphoto" aki hirdette a Pentax rendszerét,mintha nem volt ott.Jelezte,hogy ott lesz.Lehetséges,hogy ott volt akkor sok mindent eladott azokból.Tény volt egy valaki aki kínált eladásra
egy Pentax K10D-t markolattal.Rákérdeztem,hogy külön nem adná a gyári markolatot.Sajnos csak egyben adja el. Ha mégis ő lenne az a a bizonyos zoliphoto.Akkor sokat eladott a készleteiből
Egy olcsó állványt vettem 160 centiset 3000 Ft-ért Digipro néven.Ugyanaz a Media Markt-n 7000 Ft.A célnak megfelel.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Mercutio_ #2060 üzenetére
Igen
Akkor ott volt a srác,igen pontosan a középső sor végén csücsült.Maga a komplett K10D gép és egy obi volt nála.Aki a háta mögött ült egy idősebb ürge vele cseréltem el a sima 18-55mm obit egy 18-55mm II.obira meg némi pénzt ráfizetve.
Tőle kaptam két darab Pentax katalógust
A főnöknőm is ott volt a bejárati helység végében a férjével egy nagyobb asztalon.
Obik terén neki inkább Canon és Nikon-i vannak.Pentaxot nem láttam ott,illetve egyéb multimédiás ketyeréi voltak nála,kisebb több márkájú kompakt gépek is
A következő börze meg december 14-én a budapesti Ferencvárosi művelődési házban lesz.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Szten Márs #2064 üzenetére
Igaz én se láttam oda írva,hogy Pentax vázra készülne OS Sigma obi.Ami talán működhetne,hogy a vázon kikapcsolva a képstabilizátort,még mehetne az optikán a képstabilizálás?!Persze itt az üzleti érdek,érdekek majd beleszólnak a dologba.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Szten Márs #2064 üzenetére
Köztudottan elfogadott,megerősített tény,hogy az optikai stabilizálás jobb mint a vázba beépített stabilizátor
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Szia
Pentax vaku nem olyan jó?Mégis csak gyári termék.Ha eldurranna a gép a vakutól akkor tuti garancia van rá.Mert ha más márkától szál el,akkor nehéz bizonygatni az igazamat[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Ha már kiadtam a Pentax10D-re komoly összeget akkor inkább megveszem a Metz 48 AF1 tipusú vakut.
49900 Ft-ért megvehető az Edigital-n
Rosszabb esetben 2 hónapig nem sörözöm
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Ez?
[link] -
jeni
félisten
Szia
Itt akciós a 18-55mm II.obi -
jeni
félisten
Hello
Aki most szeretne Pentax K200D-t venni 18-55 obival.Annak érdemes elrohannia az Árkádban levő Media Markt-ba mert ott 109990.Ft
RÁADÁSKÉNT AJÁNDÉKBA AKCIÓSAN MELLÉKELIK HOZZÁ a Pentax BG-3 GYÁRI markolatot
Mind egyben csak 109990 Ft vagyis a K200D váz+ 18-55mm obi(sima)+ BG-3 markolat.
Markolat nélkül 85e.Ft-ba kerülne a váz az obival[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Szten Márs #2196 üzenetére
Akkor ezért akciózzák a Bp-i Árkád Media Markt boltjában olcsóért,mely ajándékba adják hozzá a gyári markolatot
-
jeni
félisten
éppen néztem én is,akkor ezért volt akciós a MM-ban a KIT+markolat 109 rugóért
-
jeni
félisten
válasz Szten Márs #2306 üzenetére
Milyen programmal színezed ki az elhiresült K-m-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EAFC 25
- Bambanő háza tája
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest