Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Lebukott a Samsung plus size modellje
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz
Viktor0610 #41300 üzenetére
Köszi a válaszokat
-
Darko
senior tag
Szolgáltatótól lehet kérni a telefon szolgáltató függetlenítését, ha lejárt mindenfajta hűség a telefonra?
-
Darko
senior tag
válasz
Viktor0610 #41105 üzenetére
Helyes, most hívtak, hogy adjam oda nekik a telefont
Pedig nálam volt, csak akkor nem kérték. Pedig már majdnem megrendeltem a kijelzőt kínából. De jó hogy nem tettem!
Mit kell vinnem? Mindent, aksit is, töltő?
-
Darko
senior tag
Na csak elintéztem!
1/6 6kor beestem az LG szervizbe, mint kiderült nem hoztam magammal a szerviz papírt, de az ott dolgozó lánynak ez nem okozott problémát, kiadta a cserére jogosító papírt és a telefont. Tulajdonképpen a 3. alkalommal vittem a 2 év alatt az LG-hez a telefont javításra, mind a 3x a kijelző miatt. Hatalmas piros pont a szerviznek, az LG-nek meg inkább fekete. 10 perc múlva már úton voltam a Duna plázába a Telenorhoz, ahol mutattam a papírt, kikeresték a tarifacsomagom szerinti akkori (2014.07.24) vételi árat (131e), majd megmutatták a listát ahonnan választhattam egy másik telefont ugyanabból a tarifacsomagból. Drágábbat választottam és a különbözetet kellett csak kifizetnem. A rossz telefon is nálam maradt természetesen. Szóval a Telenornak is piros pont hogy mindent azonnal elintéztek, nem akadékoskodtak, kedvesek voltak.
Ja és a garancia természetesen az új készülék szerint megy tovább, ebben az esetben újabb 2 év.
Köszi mindenkinek! -
Darko
senior tag
Köszi a válaszotok! Ha annak idején XS csomagban vettem (24x5 954 Ft) részletre, gondolom az nem probléma. Ha jól emlékszem xs csomagban 130e Ft volt anno, akkor kb ebben az árban tudok majd választani?
-
Darko
senior tag
Hogy működik mostanában a Telenor-nál a garanciális készülékcsere? Történetesen ma hívtak a LG szervizből, hogy a készülékem mivel harmadszorra is meghibásodott ők nem javítják, hanem adnak egy papírt amivel el kell mennem a Telenorhoz, és tudok választani egy másik mobilt. LG G3-ról van szó, 2 éve vettem számlásan. Milyen értékben tudok másik telefont választani? Sajnos nem vagyok otthon, de érdekelne hogy hogyan zajlik egy ilyen csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest