-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harkovz
aktív tag
Helló.Adott egy Home L csomag,most lesz 2 éves.Amikor kötöttük elvileg 1 évre adtak havidíj kedvezményt,viszont azóta is csak 5256 ft-ot vonnak.Ha most hosszabbítanánk és kérnék egy tabletet hozzá akkor jól látom,hogy 6570 ft lenne?Akkor nem érné meg hozzányúlni.Mert ha semmit nem csinálunk gondolom marad az 5256 Ft havonta.
-
Harkovz
aktív tag
HipernetHome-nál mennyivel a hűség idő lejárta előtt lehet szerződést hosszabbítani új készülékkel?Szülőknél ez van otthoni netnek,hoznék ki egy tabletet magamnak így jó áron van.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #58078 üzenetére
Az érdekes,mert voltam bent a Telenorban és ott közölték,hogy telefonon kell.Elmondta,hogy mit kell csinálni,felírta a számot és ennyi.Vagy nem volt kedve dolgozni,nem tudom.
-
Harkovz
aktív tag
Nem is tudtam,hogy boltban nem lehet lemondani a Net előfizetést.Telefonon kellett.Fura volt,hogy mondtam mit szeretnék aztán intézték,de meg sem kérdezte miért mondom le,semmi reakció.Szerintem jó ötlet a Vodánál az ügyfél megtartó csoport.Könnyen hagyja veszni az ügyfeleit a Telenor.
-
Harkovz
aktív tag
El is ment a kedvem már az egésztől.Nem gondoltam,hogy ez a nagy cég ilyen amatőr banda.Egyik ügyintéző csinál valamit és a másik meg nem látja.Elvileg lefoglalta a csaj az időpontot mára,de semmi nem látszik a rendszerükben.Délután hívom őket,hogy csiszoljanak még ezen a rendszeren addig hagyjuk egymást.Talán utána beszélhetünk.
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #57641 üzenetére
Mert még volt rá hűség,és nem saját az ingatlan,de így is be lehet kötni.Azóta úgy tűnik mégsem lesz belőle semmi mert ez a telekom egy vicc.Elvileg ma jönnek,vettem ki szabadságot erre hívnak,hogy senki semmit nem lát a rendszerben stb.Ha nem jön ma,le is mondom az egészet és marad a Telenor mobilnet és hozom ki a tabletet.
-
Harkovz
aktív tag
Úgy néz ki holnap véget ér a mobilnetes korszak.Holnap jönnek bekötni az 1Gb-os optikát.Sajnálom mert hosszabbítani akartam a Telenornál,de használhatatlan az esti órákban és hétvégén,pedig jó tabletet lehet most kihozni ingyen a Home csomag mellé.
-
Harkovz
aktív tag
Nem tudom mi történt de ma még végig 20 Mb/s feletti letöltést mérek.Pont most mikor mennék már megkötni a vodásat ezt meg lemondani.De remélem így marad mert ezt jobban szeretem.Meglátjuk este meg hétvégén mit mutat.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56991 üzenetére
Amit már írtam is,itt használhatatlanul lassú lett.Sokszor 1Mb/s sincs a letöltés full 4G térerőnél.Jeleztem az ügyfélszolgálaton,másodjára azt mondták ez van,ennyit bír a hálózat.Reggelente 15Mb/s körül van a sebesség az elég volna nekem.Sajnálom mert szimpatikusabb mint a voda és a mytv meg hbo is jó dolog lenne de így,hogy nem müködik semmit nem ér.Most jár le a hűség25.én.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56989 üzenetére
Akkor Hipernet Home na.Homenetre fogom cserélni,összekevertem.
-
Harkovz
aktív tag
HomeNet csomagnál is ha fordulónap után mondom le akkor teljes hónapot fizetek?
-
Harkovz
aktív tag
válasz tamas.nick #56824 üzenetére
Nekem Home van,de az is használhatatlan sokszor.Sajnos úgy tűnik a hálózat ennyit bírt,túl van terhelve már.
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #56732 üzenetére
Nem a miénk a ház és tervezünk költözni is hamarosan így nem akarom már beköttetni.
-
Harkovz
aktív tag
válasz prtvlogan #56724 üzenetére
Igen,emailben nekem is küldték a békéltető testület,fogyasztó védelem stb.címét és azt,hogy a környéken nem terveznek hálózatot fejleszteni.De az ügyintéző meg azt kérte,hogy szóljak.Nekem is kártyát frissített és érdekes módon egy napig 10 mega alá nem ment a letöltés.Még egyszer megpróbálom aztán meglátjuk mi lesz.Sajnálom mert eleinte nagyon jó volt és a Mytv meg az HBO Go azért jó dolog.
-
Harkovz
aktív tag
válasz prtvlogan #56721 üzenetére
Ebben a hónapban lejár a szerződésem.Nem tudom meghosszabítsam-e vagy korlátlan flotta vagy Voda HomeNet.A HipernetHome-ban ami vonzó,hogy 2 éves szerződéssel ingyen el lehet hozni egy tabletet.Mint a régi szép időkben az előfizetéses csomagoknál.Itt vodán alig van térerő de az Lte+ és igen jó a sebessége.Még megpróbálom mégegyszer bejelenteni a hibát hátha javul,múltkor azt kérték szóljak megint ha lassú.
-
Harkovz
aktív tag
-
Harkovz
aktív tag
Sajnos napközben megint alig 1-2Mb a letöltési sebesség.Éjszaka és reggel 15-20,vagy méb több.Ez alapján nem router a hibás.Full 4G térerő van.Valakik így leterhelnék a hálózatot?Szerintetek van esély,hogy tudnak ezzel valamit kezdeni ha újra bejelentem?
-
Harkovz
aktív tag
válasz Pécsi gyerek #56462 üzenetére
Amúgy ezt akartam is kérdezni,hogy szerintetek ha Home csomagot akarok majd megszűntetni akkor lesz ügyfél megtartó hívás?Esetleg adnak ezeknek a csomagoknak az árából kedvezményt?
-
Harkovz
aktív tag
válasz 4Grider #56457 üzenetére
Hipernet Home M csomag.Ahogy ígérte hívott is 4-kor.Azt mondta érdemes hetente újra indítani a routert de mondtam,hogy én ezt szoktam,sőt időzítővel fél éjszaka nem is megy.Azt mondta,hogy ezzel a frissítéssel mindet adatot töröltek a rendszerből a kártyával kapcsolatban.Ez alapján az lehet valószínűbb amit Te mondasz.De korrekt volt,kérte,hogy ha újra gond lesz azonnal szóljak nyugodtan és intézik.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56452 üzenetére
Szia.Te tudod esetlegmi ez a frissítés,mit szoktak csinálni ilyenkor a központból?
-
Harkovz
aktív tag
Képzeljétek tegnap már használhatatlan volt a net,még 1 mega sem volt a letöltés.Írtam a honlapon bejelentést,hogy használhatatlan jövő hónapban nem hosszabbítom meg.Ma már hívott is egy ember a Telenortól,hogy olvasták a panaszomat,segíteni akar.Elmondtam mi a helyzet,azt mondta küld valami frissítést a kártyára húzzam ki a routert majd dugjam vissza és méregessek.Azóta 15Mb/s alá nem igen megy a letöltés.Ez már elfogadható így.És aztmondja még így sem hagyja a dolgot,használjam,figyeljem és délután még visszahív,hogy jó maradt-e.Na ez már hozzáállás az ügyfélhez.És nagyon jófej ügyintéző srác volt.Ha értékelni kell repül a max pont.Hogy milyen frissítés volt ez,és mi okozta a lassulást nem kérdeztem majd ha újra hív megkérdezem ha nem felejtem el.De le a kalappal előttük.Azthittem egy hónap múlva talán reagálnak valamit.
-
Harkovz
aktív tag
Reggel mértem 20/20-at már kezdtem örülni, hogy helyre jött, mostanra megint 1/20 lett.
-
Harkovz
aktív tag
Telenornál hol kell jekezni a sebesség gondot.Térerő full 4G és még is sokszor 1Mb a letöltés.Biztos nem a router hibás mert este,éjszaka 5-6,van,hogy 10,a feltöltés meg 20.Így a Mytv sem megy pedig nem lenne rossz dolog tegnap laptopon néztem a tvt,szenvedősen ment,de később már nem akadozott.
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #56334 üzenetére
Előbb próbáltam csak 3G-n ,úgy 3 a letöltés viszont fel is csak 1.Nem tudom mi lehet pár hónapja még nagyon jó volt.
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #56333 üzenetére
Én úgy hallottam nem túl jó a telekom net+tv+telefon csomagja.Mondjuk mi azért sem köttetünk be vezetékest mert nem a miénk a ház,valószínűleg jövőre költözünk.Most full 4G térerőnél is alig 2Mb/s a letöltés,fel bezzeg 19-20.Nem tudom mi lesz így.nem igazán akarok vodára vissza váltani,volt már de nem szerettem.Azonos használat mellett az gyorsabban fogyott.Korlátlan flottán gondolkodom a Telenornál,de ha ilyen marad nem tudom van-e értelme.
-
Harkovz
aktív tag
De örülnék én 10mb/s nek.Nekem mostanában 1,5-2 re esik vissza a Home M még a videók is akadnak.Majdnem full 4G térerőnél.
-
Harkovz
aktív tag
Nekem Márciusban jár le a Home M csomag.Én is megpróbálok flottás korlátlant szerezni.Olcsóbb is,és még a keretet sem kell figyelni.
-
Harkovz
aktív tag
Én sem hosszabbítom a Home-ot Februárig.Megvárom mi lesz.Ha nem lesz jó ajánlat akkor meg flottás korlátlan netet kötök itthonra.
-
Harkovz
aktív tag
Amikor ki akarom nyitni az ajándékot a Telenor app leáll.Aztán azt írja túlterheltek nem tudnak beengedni.Megoldás?
-
Harkovz
aktív tag
Én be sem tudtam lépni az appban.Azt írta túlterhelt.Webes felületre is csak nehezen sikerült.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #53660 üzenetére
Köszi
-
Harkovz
aktív tag
A Home csomaghoz kapott Huawei router elkezdett zavaróan zúgni,de működik.Kicserélik ezt garanciába?Még garis.Vagy kapok másikat amég ez szervízben van?
-
-
Harkovz
aktív tag
Mi a helyzet akkor ezzel a hűség idő változással?Októberben minden 2 éves hűség megszűnik?Ha a két évből még van 6 hónap akkor is?Vagy hogy van ez?HipernetHome csomagom van,ami márciusban jár le.Meg akarom majd hosszabbítani és úgy tudom tabletet is lehet kérni a modem helyett.Akkor most mikor hosszabbíthatok leghamarabb?
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #48518 üzenetére
Mondjuk nekem hűséggel van, de szerintem ezt nem csinálhatják meg. Át sem írták az aszf -ben.Meg akkor minek az extra keret egyáltalán? Akkor azt szüntetné meg és kész. Ha mégis ezt meglépik szerintem az hiba. Kíváncsi vagyok mi lesz.
-
Harkovz
aktív tag
válasz csernak75 #48453 üzenetére
Szerintem egyszerűen ezek a "guruk"sincsenek képben.Már többször lett itt linkelve az afsz amiben az van,hogy felhasználható a keret rá.Ha nem így van akkor tényleg nem is tudsz mit kezdeni a 3500ft.-al.Kíváncsi lennék ha az erre vonatkozó részt elküldenéd a gurunak,mit szólna.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Genova1983 #48255 üzenetére
Nekem is az van.Szerintem igen mivel a hűség idő mindkét felet köti,addig nem változtathat.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #47358 üzenetére
Helló.Nem tudod véletlen,hogy a Huawei asztali routerekhez lehet kapni nálatok antennákat?És ha igen,akkor mindkét antenna a 4g jel fogást segíti vagy az egyik a wifi sugárzást erősíti?
-
Harkovz
aktív tag
válasz spanglee001 #47156 üzenetére
Ez fura a múlt héten üzemeltem be egyet,nem volt gond.Először csináld meg a gyors beállításokat.Meg kell változtatni a jelszót is ami alapból admin.Ezután tudsz belépni a router menüjébe smst olvasni,további beállításokat csinálni.
-
Harkovz
aktív tag
Sikerült regisztrálnom a mytvt és az hbo go-t amit Home csomag extra kedvezményéből kértünk.Teljesen jól működik,LG tvm van azon Hbogo app is tökéletesen megy.Már 2 Home előfizetés van a családban.Én nagyon elégedett vagyok ezekkel a csomagokkal.Kíváncsi vagyok az új mytv csomagokra milyenek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
Az Hbo Go kódot hova küldik majd? Még nem sikerült aktiválnom mert a mytv ideiglenes jelszót sem küldték.
-
Harkovz
aktív tag
válasz azbest #46459 üzenetére
Igen van,csak nekem a kisebb csomag van annak a kedvezmény keretébe nem fér bele csak az alap mytv+az éjszakai 100Gb.Mivel a szüleim nem tudják úgy sem használni az hbo-t én fogom kihasználni.Csak internetezni meg youtubozni tudnak úgy ahogy.Így meg én használom plusz költség nélkül majd.
-
-
Harkovz
aktív tag
Kedden kötünk egy Home csomagot a szüleimnek.Az extra keretből kérem a start mytvt+HBO-t.A kérdésem az,hogy az HBO Go apphoz egy kódot adnak amivel használni lehet?Mivel úgy akarnám,hogy nekem is telenor home csomagom van és a tvn van hbo go alkalmazás ezért ezt én használnám.Tehát amit ahhoz az előfizetéshez adnak kódot azt tudom én használni?
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #46345 üzenetére
Akkor jól látom,hogy megszűnik a tarifa kedvezmény,tehát még most érdemes megkötni a Hipernet Home-ot?
-
Harkovz
aktív tag
Valaki tudja esetleg,hogy a Home csomagok meddig kedvezményesek?Egy vodás netet fogok majd lecserélni de még 2 hónap rabság van rajta.Nehogy mire válthatok megszűnjön a kedvezményes havi díj .Akkor inkább megkötöm előbb a másikat is,vagy kötbérrel lemondom a régit.
-
Harkovz
aktív tag
Nem tervez a Telenor Lg tv-re is írni mytv alkalmazást?Mert ha jól látom Samsungra már van.Szerintem sok előfizetőjük lenne,ha közvetlenül a tvről indíthatná az ember a műsort nem kéne semmi plusz kütyü.Nem is lehet nagy dolog mert kis névtelen szolgáltatók is csináltak már látni a content storeban.pl.tarr kft.Androidon tök jól megy a mytv szerintem lenne létjogosultsága ha a legnagyobb tv márkákra írnának alkalmazást.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #44862 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Köszi a választ.
-
Harkovz
aktív tag
Nagyon jók ezek a Home csomagok.Főleg mióta olcsóbbak lettek nincs ellenfelük.Én egy éve kötöttem 6500ft/50+100 Gb. Sajnos gondolom nincs lehetőség,hogy akár hosszabbítással vagy nagyobbra váltással az új kedvezményes árat kapjam meg.?
-
Harkovz
aktív tag
Nekem be sem jön a telenor.hu !
-
Harkovz
aktív tag
válasz wetomi #42968 üzenetére
Nekem a középső csomag van sima Hipernet Home. Amikor bejött a kedvezmény, gondoltam átváltom a nagyobb csomagra, még úgy is kicsit olcsóbb a kedvezménnyel mint így simán. Bementem és azt mondták csak myHipernet Home csomagokra válthatok sima eggyel nagyobbra nem. Én ennyit tudok. Mondjuk nem tűntek túl felkészültnek az eladók az biztos.
-
Harkovz
aktív tag
válasz #79335424 #41239 üzenetére
Én is ezt használom. Ingyen megkaptam. Én azért sem akartam MiFit mert a Vodáshoz az volt és nem igazán bírják azok a folyamatos üzemet. Egyre többször lefagyott, újra kellett indítani stb. Erre meg kábellel is lehet csatlakozni. Igaz nekem a tv is tud WiFi - t de mióta ez van kábellel kötöttem össze.
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
válasz DrBubo77 #41229 üzenetére
Ráadásul voltak olyan jó fejek, hogy a régi csomagok is megkapták a korlátlan böngészést. Most először fogyott el az 50Gb mert nem állítottam be a torrent kliensemet, és meglepődtem, hogy nem lassú. Eddig is meg voltam elégedve, most már méginkább. Az új csomagok szerintem nagyon jók, a konkurenciát simán verte eddig is. Szerintem már vezetékes netnek is jó alternatívája lett.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Alien123 #41196 üzenetére
Én Home csomagban vagyok. Ezt át lehet váltani az új Mytv-vel kombinált csomagokra. A sima Home csomagok is olcsóbbak lettek, de ezekre nem lehet váltani. Így én nem váltottam mert tv nem kell a mytv csomagban meg nincs az éjszakai 100 GB. Így maradt a sima Hipernet Home középső csomag.
-
Harkovz
aktív tag
Úgy tűnik mi is megkaptuk a korlátlan böngészést.
-
Harkovz
aktív tag
Mytelenor nektek jó? Hipernet Home csomagom van azt mutatja elfogyott a netem de nem valószínű nincs is lassitva.
-
Harkovz
aktív tag
Hogy lehet az, hogy eddig 6500 volt a HomeNet csomagom, most meg 5500-at vettek csak le a számláról? Olcsóbb lesz? Nem mintha baj lenne, sőt, csak kíváncsi vagyok.
-
Harkovz
aktív tag
válasz wetomi #39572 üzenetére
Nekem is ez a router van. Én egyenlőre elégedett vagyok vele, stabil a térerő igaz én nem külterületen vagyok. Az adat mennyiség is mintha lassabban fogyna mint a Vodánál. Az 50 GB-os keretet nem tudom lefogyasztani csak a felét. Letöltések éjszakára programozva. Egyedül ha DLNA-n nézek filmet a tv - n akkor volt kétszer is, hogy megszakadt újra kellett kezdenem. Pedig direkt tud DLNA-t is a router.
-
Harkovz
aktív tag
Ha 26.-án van számlazárásom,ugyanez a számla kelte,a csoportos beszedést a bank 30.-án fogadta el,akkor ez a számlafizetés már megy onnan?Vagy fizessem be a csekket ami jött?
-
Harkovz
aktív tag
Meg kötöttem a Hipernet Home csomagot. Egyenlőre piros pont a Telenornak. Gyors sima ügyintézés és router is volt több féle. A nagyobb Huaweit választottam. Beüzemeltem, egyből full térerő 4G-n.50 Megás letöltés. Pedig jó vastag vályog falak vannak. A vodánál lemondtam a netet. Nem volt egyszerű. Az egyik boltból elküldtek, hogy még hűség idő van rajta. Be mentem egy másik boltba ahol múltkor azt mondták 21-én már felmondhatom. Mondták, hogy így van nem baj, hogy 28.ig van hűség mert 8 nap a felmondás. El is intézte. Egy ürge még tabletet is ajánlott telefonon csak maradjak. Kösz nem kértem.
-
Harkovz
aktív tag
Lehet HipernetHome-ot kötök mert a Vodánál a Homenet egyenlőre nem elérhető és azt sem tudják mikor lesz!Hipernet Home csomagot bármelyik Telenor üzletben köthetek?
-
Harkovz
aktív tag
Helló. 12 GB-os Voda netet cserélnék Hipernet Home 25 GB-os csomagra. 100Gb éjszakai van mindkettőben. Ugyanannyi lenne a havidíj. A térkép szerint van 4G itt Pilisen ahol használnám. Szerintetek megéri váltani? Ezt sem lassítják nullára ha elfogy? Telenor üzletben kötik ezeket? Csak lakcimre vagy tartózkodási helyre is lehet kötni?