- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spush
lelkes újonc
válasz Energie X #93552 üzenetére
Hali!
A minap én is így jártam. Volt az alap TV csomag ami ingyenes volt és nem vonta az adatkeretet. Előfizettem a nagyobb csomagra és rögtön elkezdte vonni az adatot. Felhívtam Őket és közölték, hogy 2022.11.19. óta változtak a felhasználási feltételek és innentől vonják az adatkeretből a TV streamet. 24 órán belül ezért le is mondtam, mert 50+100GB-os hordozható netem van és azt ez elég hamar lenulláza. Ez így elég gáz mert egyszer kifizeted az adatot majd kifizeted a TV-t és magyarul minden egyes MB-ért duplán fizetsz. Aki 2022.11.19-e előtt fizetett elő annak nem vonja, aki utána az megszívta. Üdv a klubban. -
Spush
lelkes újonc
Olvastam, hogy a Yettel karácsonyra 1990 Ft-ért 7 napos korlátlan adatjegyet biztosít. Amit a Yettel appban lehet aktiválni. Ami viszont érdekes, hogy a feltöltőkártyás simre elő lehet fizetni rá, addig a hordozható mobilnet csomag (adat sim) mellé ez nem vehető igénybe, nem jelenik meg az ajánlat az appban. Ez nem nagy ajánlat, hisz 2 éve az akkori Telenor díjmentesen adott 100 GB-ot decemberre, mobilnet csomag mellé is, amit csak aktiválni kellett. Valamint most olvastam, hogy a Telekom 10 napos korlátlan adatforgalmat biztosít decemberben díjmentesen, amit csak aktiválni kell az appban.
-
Spush
lelkes újonc
válasz barnibooo #93881 üzenetére
Sajnos ezt én is észre vettem mikor a Yettel TV elvitte a havi adatkeretem 20%-át. Meg van ilyen MY Music előfizetésem is ami 240 Ft/hónap díjért adott 500 MB Deezer adatforgalmat. Kocsiban vezetés közben havi egy két podcast hallgatásra tökéletes volt, aztán előző hónapban viszont elkezdte enni a mobilnet keretemet és nem a My music keretből ment a stearm. Mint kiderül kivették a deezert a szolgáltatásból persze ezt csak akkor vettem észre mikor a telón a böngésző nem töltött be semmit.
-
Spush
lelkes újonc
válasz kleinguru #94460 üzenetére
Igen kell bélyegző is meg személyi igazolvány szám. A Yettel ezeket a küldeményeket tételes értéknyilvánított csomagként adja fel, gyakran időablakos kézbesítéssel, vagy "csak saját kézbe" minősítéssel. Kézbesítők "szerették" mert ilyenkor a kézesítőnek meg kellett szakítani a napi útvonalát és az időablakban kellett megpróbálnia a kézbesítést amit csak az adott címen lehetett lekézbesíteni, mert a PDA GPS-je bizonyos távolágból már nem engedett belépni a kézbesítő mezőbe.
-
Spush
lelkes újonc
5. éve lesz most februárban hogy használom, de 10Mbps alá még nem ment soha, illetve egyszer ment el egy délutánra teljesen 2 évvel ezelőtt. Az utóbbi 1 hónapban rendszeresen lelassul és van hogy nincs kapcsolat, de a modem újraindítás után megjavul. Remélem ez csak átmeneti dolog, mert eddig tök jó volt minden.
-
Spush
lelkes újonc
3:45-kor kicsivel jobb kicsivel jobb (13/13), de régebben nem is ment 20-25 Mbps alá és stabilan tartotta is azt. Remélem csak átmeneti a dolog és rendbe jön, bár a térerő jelző is csak 2 vonalkán van jorábban sose ment 3 alá igaz maxon se volt soha.
-
Spush
lelkes újonc
válasz Bl.Gyo. #95435 üzenetére
Kipróbáltam, de a linken a megrendelem gomb után a Yettel fiókba léptet, ahol a megrendelhető szolgáltatások között ilyen nincs. Pedig jó lenne ha egy évben egyszeri egy-két alkalommal megtoldhatnám az adatkeretet, de úgy tűnik a cég érdeke a tarifacsomag váltásra való rákényszerítés, nem pedig az adatjegy értékesítés.
-
Spush
lelkes újonc
Elég jól fel fog így menni a hordozható net ára.
Jelenleg Hypernet M 50+100GB-os csomagért 6150 Ft tarifát fizetek
Az új ajánlat 80+80GB-os csomagért 8590 Ft.
Ez árban 40%-os emelés miközben az adatkeret csupán 6%-kal bővül. -
Spush
lelkes újonc
válasz Bl.Gyo. #95709 üzenetére
Nekem a honlap azt írja címeden elérhető az OtthonNet Lite is de mikor rákattintok a linkre egy olyan oldalra visz ahol a hordozható csomagok vannak és ott már nem szerepel ez a csomag csak a 30/80/250GB-os csomagok. Ebből én arra következtetnék, hogy ez is megszűnik.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest