- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kiváncsi leszek a mai napra. Lekapcsolják a 3G szolgáltatást egy csomó helyen. Karbantartást írnak, de szerintem ez már a lekapcsolás lesz. Telekomnál a lekapcsolás óta vannak anomáliák változatlanul, reméljük Yettel jobban megoldja. Egyenlőre nem igazán kapott 4/5G plusz frekvenciát a hálózat a lekapcsolt 3G helyén, sőt az 5G sokkal rosszabbul működik.
-
-
martonl
senior tag
válasz
Viktor0610 #89590 üzenetére
Nem hiszem, csak simán az épületeik szerkezete miatt lehet. Nálunk eddig a Lidl jó volt, az Aldiban volt vakfolt, most már a Lidl is rosszabb lett. Biztos sokan használják a Lidl telefonos appját is a boltban, meg pénztárnál is le lehet húzni a kuponokat szintén appon. Múltkor nekem azt is alig bírta betölteni, 3G-n volt.
-
Syl
nagyúr
válasz
Az meglehet, csak sajnos a környékünkön a szabad ég alatt is gyakran ilyen: [link]
-
martonl
senior tag
Nálunk a XXIII. kerületben is lettek ilyen pontok. Van, ahol 3G-re ugrik a telefon, viszont van, ahol gyorsabb lett a 4G és lett 4G+. Itt is a Lidl/Aldi lettek a gyenge láncszemek.
Nem védeni akarom a szolgáltatókat, de azért túraútvonalak lefedése nem hinném, hogy prioritás. Én azért mindig tartok a telefonon offline térképet, meg egy walkie-talkie páros is jó szolgálatot tehet. -
Zoolee19
senior tag
válasz
Zoolee19 #89531 üzenetére
Na egy kis fejlemény:
Szombaton hívott egy technikus hogy sikerült, fényt deríteni a hibámra.
Ki derült hogy a router, teljesen más bázissal teremtett kapcsolatot, aztán abból fakadóan, egyszer volt/egyszer nem volt net, és kérte a jelszót stb.
De hát erre senki sem gondolt, hogy esetleg ilyen hiba opció is a lehetősége fent áll.
És én voltam hülyének nézve..na se baj.
Most már elvileg 100%-os és tökéletesen megy rajta a net, jó pár nap szenvedés után. -
4Grider
félisten
válasz
Ugyanaz van náluk, mint nálunk. A szendvics panel ablakok nélküli oldala piszkosul árnyékol, ha nem 1-200 méteren belül van a bázisállomás, akkor ez az eredmény.
-
MadMancs
veterán
válasz
Szép összeesküvés elmélet.
Nálunk semmi baj Lidl ben térerővel. Voda 5G, Yettel/Telekom/Digi 4G. -
törölt tag
1100ft-os feltöltés tudtommal nincs is. A simet v ingyen kapod, v fizetsz érte, de abban minden benne van, h egy aktiválható kártyát kapj. Nem is szükséges azonnal aktiválni. Akár sosem, ha nincs szükséged rá. Aktiválatlanul is meg fog halni egyszer. Ha a teló miatt kell az aktiválás, az más, de akkor is heverhet a fiókban, ha nincs a szerződésben, h csak azzal használhatod a telót, de egy ilyen kitétel nagyon meglepne
-
-
-
hp16
tag
köszi mindenkinek, meg is rendeltem, egyszer az 1100ft-ot rá kell tölteni majd hogy aktiválódjon a kártya, vagy az sem szükséges?
-
-
p2pp
őstag
Tegnap sikerült kicsit kirándulni a Bakonyban.
Ha előre tudom, viszek műholdas telefont.
Nem 5G kellett volna, csak sima 2G, hogy az ismerősökkel ne kerüljük el egymást.
Mivel az egész túra alatt sehol sem volt semmi.
Így esélytelen volt. Nagyon gáz!
Bakonybél és Bakonykoppány között voltunk majdnem félúton az Odvaskő Étteremnél parkoltunk. Ahol szintén semmi sem volt. (Még Pikocella sem)
Pedig nagyon jó lett volna!
Hubertlaki tóhoz mentünk.
Sokan kirándultak arra. -
hp16
tag
Sziasztok!
Rendelnék egy Samsung telefont feltöltőkártyával online, viszont a szolgáltatásra nincs szükségem, csak a telefonra, ezt le kell majd mondani vagy ha nem töltök rá pénzt magától megszüntetik?
köszi -
-
Syl
nagyúr
válasz
Landsmann #89578 üzenetére
Évek óta használom a Simple-t rezsifizetésnél (meg Alza rendelésnél) és még soha nem kellett megadnom a kártyaszámot. Először elmentette azóta just works. Sőt. Egyes oldalakon (pl. MVM) a fizetésnél nem kell semmit nyomni, de a telefonon, se weboldalon. Katt a fizetésre, pár másodperc várakozás és már ki is van fizetve a számla. Ehhez képest a Yettel + Barion + mobilos jóváhagyás kissé macerásabb.
-
Landsmann
addikt
válasz
pdr755 #89576 üzenetére
Lehet én írtam pár hónapja, de nem a Barionban, hanem a Simple alkalmazásban kell minden egyes alkalommal megadni a káryta adatokat, hiába van beállítva hogy jegyezze meg. Éppen emiatt nem is használom már nagyon régóta. A Barion az tökéletesen működik, pár perc alatt rendezem a három számlát.
-
pdr755
aktív tag
Korábban valaki panaszkodott, h a Barion rendszerbe regisztrálni kell h ha számlát akar fizetni, vagy megadni minden alkalommal a kártya számát.
Nos jelenthetem, hogy a Barion felületen megjelenik nekem a Google Pay lehetőség is, és épp most fizettem be vele a Y számlát. Hátha valaki még nem látta, lehet h csak nekem új (admittedly, csak havonta 1x szoktam azt a részét megnézni a Y online-nak) -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Landsmann #89528 üzenetére
Nálam elérhető az 500GB-os otthon net, de nem szívesen fizetnek elő (a magas árán kívül) és pont azért mert a mostani netem is 2 torony között váltogat, nagyon a város szélén lakom, és a masik torony már másik városhoz tartozik amire szokott váltani néha. Akkor meg már nem menne az a net valószínűleg...
-
Töröltem pár hozzászólást.
Örülök, hogy a saját adataitokkal körültekintően bántok, és kitakarjátok, nem írjátok le, de tegyetek így a Yettel alkalmazottakéval is! -
kicsiakocsi
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Akkor várok türelemmel!
-
4Grider
félisten
válasz
kicsiakocsi #89565 üzenetére
A telenor/yeti ilyen. Leírják a szerződésünkbe, hogy 10 munkanapjuk van a csoportos beállítások megváltoztatására, aztán jó, ha a második fordulónappal (50 nappal később) sikerül. Meg fogják oldani a jóváírást, csak idő kérdése...
Ja, meg a B7 is ilyen, a kis hatótáv miatt... -
donjohnson
addikt
válasz
erre az e-mailre nem tudsz válaszolni, hogy még mindig nem jó? vagy valami olyan címről jött, ami nem fogad választ? (no-reply címre gondolok.)
-
Somatom
veterán
válasz
Kár, hogy nem tudod nélkülözni a cuccot. Nem fizetnéd a számlát, ők letiltják, kiderül, hogy túlfizetésben vagy, mégsem tudod igénybevenni a szolgáltatást. A hiba elismerése pedig adu ászként már most ott van nálad. Olyan kötbér ez, hogy csak úgy zeng
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610 #89562 üzenetére
Így van.
1220 kimenő only. Se bejövő se kimenő más hívás nincs.
Sms viszont ki és be is működik. 40ft/db áron. -
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #89562 üzenetére
-
-
TeeJay
félisten
Akkor látni fogom ha nálunk az 582-es tornyot majd újítják mert panel 10. emeleten van és fel fog tűnni ha cseréltek fent valamit.
B7 és B28 jöhet ide is bár mivel ugyanebben az utcában van még 2 tornyuk is lehet nem tesznek mindre új band-et csak egyikre másikra. De a telepen az 582-es a fő torony, azon van 2G 3G és 4G is minden irányban, a többi torony csak 3G és 4G a 3. torony meg csak 4G B20 -
juve600
nagyúr
sziasztok !
Yettel adatkártyát vagy adatmegosztó kártyát lehet hívni ? tud hívást fogadni ?
-
TeeJay
félisten
-
tomp
félisten
válasz
#76055552 #89532 üzenetére
Nem kell nekünk régi technika!
Jelenlegi Yettel ZTE technika:
AAU
Régi RRU-k
Új 3fajta RRU modell
Jól megfigyelhető, hogy melyik bázison végeztek már fejlesztést, mert a régi RRU-kat cserélik az új modellekre. Van ahol csak 1 fajtát raknak fel, van ahol 2-t de némelyik bázisra mind3-at felrakják. -
phoenix64
őstag
Sziasztok. Masnal is hulladek a yetteles 4G mobilnet? Mar vagy 2 honapja hasznalhatatlan a korlatlan mobilnetem a nap 80%-ában.. Alig tolti be az oldalakat, kepet percek alatt kuld tovabb messengerben, speedtest le sem fut... Az a vicc h konkretan 3G-n gyorsabb minden... Hibabejelentessel semmire sem mentem..
-
Majdnem visszavittem az üzletbe a készüléket (Samsung A52S 5G). Pontosan úgy történik a jelenség, ahogy leírod.
Ott bukott ki a dolog, hogy hallottam az asztali rádió hangszóróján, ahogy sok-sok évvel ezelőtt hívás előtt bezavarta a hangszórót a telefon. Néztem kikerekedett szemmel, hogy WTF?
De mivel nem mindenhol csinálja, ezért én is arra jutottam, hogy torony függő a dolog. -
Syl
nagyúr
Samsung A53-ról hogy tudnám kideríteni független-e? Csak yetteles kártya van kéznél.
-
Kaba
veterán
A dual simes Yettel feltöltőkártyás telefonoknál az egyik slot mindig független?
-
törölt tag
Olcsó, kanadai second hand ZTE hálózati elemek eladóak. [link]
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Landsmann #89530 üzenetére
Hiba ként le lett jelentve, átlagosan 2-3 naponta beszéltek az ügyfélszolgálattal és ők sem értik a dolgokat.
Az egyik azt mondja hogy, a telefon a rossz, a másik azt mondja hogy túl terhelt a hálózat, a másik pedig hogy sok készülék van rajta..aztán amikor be vittem személyesen ott az volt hogy rosszul reseteltem bár ezt nem értettem hogy lehet ilyet csinálni.
A lényeg hogy várom hogy hívjon egy techikus hogy mi a helyzet. -
Landsmann
addikt
válasz
Zoolee19 #89527 üzenetére
Pedig ez igen valószínű. Két vagy több, nagyjából egyforma jelszintű cellát lát a készülék. A szolgáltatás csak egyről megy. Aztán amikor valami miatt cellát vált, azokról meg nem megy. Nekem így ez a technológia nem teljesen kiforrottnak tűnik. Ilyen esetben a modemet kellene a szolgáltatónak úgy programozni, hogy az adott celláról ne váltson másikra. De akkor meg a szolgáltatás aktiválása lényegesen hosszabb időt venne igénybe.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Landsmann #89526 üzenetére
Nem tudom, fogalmam sincs.
De van amikor tényleg szépen megy "X" ideig aztán gondol egyet és el megy a net, de akkor teljesen K.O. az egész.
Pedig fixen van egy helyen le téve és nem rakom arrébb.De mindegy most nem is foglalkozom ezzel csak idegesítő, helyzet.
Majd foglalkozom vele vasárnap. -
4Grider
félisten
válasz
Soma01 #89523 üzenetére
Az otthoni nettel az a fő probléma, hogy csak otthon diagnosztizálható ha van vele valami probléma. Sajnos a yeti ügyfélszolgálatosok többségének sem jut eszébe, hogy ha áttetetik ellenőrzésre az ügyfél mobiljába a sim kártyát, akkor a telefonokban az apn-t be kell hozzá állítani (vagy az ügyfélszolgálatosnak előtte aktiválni kell rá az online apn-t). És ennek a lépésnek az eredményétől függ az, hogy merre lépnek tovább. Személyes ügyfélszolgálatra meg nem sok értelme van bevinni ezt a párost, hiszen az ott nem biztos, hogy működni fog.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Soma01 #89523 üzenetére
Az a baj hogy , az ember hiába írja le neki nem érti meg.
Ez viszont nem az én hibám.
Mint írtam fentebb is, szerdán bent voltam az egyik üzletben meg volt az ujrainditás, gyári visszaállitás, reset is!
Nagyjából 2 napig ment és aztán megint el kezdte.
Vasárnap fogom magam és be megyek vissza az üzletbe és vissza adom a készüléket és le zárom ezt az egészet, nem akarok szinte naponta azon agyalni hogy, na akkor megint mikor jelentsem a hibát vagy mikor menjek megint be az üzletbe. -
Soma01
veterán
válasz
4Grider #89520 üzenetére
Mondjuk az sem ritka, hogy az ügyintéző nem látja át a problémát és a szokásos kliséket puffogtatja. Mondjuk lehet, azért, mert ez van neki előírva. A user meg elhisz mindent, amit ügyfélszolgálat mond.
A lényeg ott lesz, amit te mondasz. 1. Beállításokat átnézni ill. javítani. Meg persze tudni, hogy minek is kellene ott lennie!2. Router reset. (+újra beállítás) 3. Más készülékben is kipróbálni, amiben tuti, hogy működik a Yettel szolgáltatás. (+újra beállítás).
-
Zoolee19
senior tag
-
Zoolee19
senior tag
válasz
4Grider #89516 üzenetére
Akkor le irom hogy Te is jobban értsd amit írtam:
Az ügyintézö mondta hogy rakjam bele, nem magamtól találtam ki, hogy bele rakom!
Remélem most már Te is érteni fogod amit írok.De hiába mert maga a készüléken sincs internet.
És sajnos legközelebb vasárnap tudok be menni ezt intézni. -
4Grider
félisten
válasz
Zoolee19 #89514 üzenetére
Akkor átfogalmazom, hátha ezt már érted:
A yeti adatkártyák jellemzően nem működnek telefonokba téve. A telefon automatikus beállításait felül kell bírálni, hogy működhessenek. A telefon által ajánlott online apn-t át kell írni net-re. Iphone esetén pedig változtatni kell az ipv6/ipv4 beállításokon a helyes működéshez. -
Landsmann
addikt
válasz
kekedi #89502 üzenetére
Bizony így. Nekem is olyan csomagom van ami már lezárt egy jó ideje. Kíváncsi vagyok meddig lehet használni még. Amit helyette lehetne kötni, az úgy néz ki, hogy a jelenlegihez képest dupla áron és fele annyi beszédidővel, de több internettel lenne. Annyit nekem már nem ér meg. Ha váltani kell, akkor mindhárom kártya megy vissza kártyásba, sőt az egyik alighanem a levesbe.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
4Grider #89513 üzenetére
Az otthoni net, csak az adott címen megy, sehol máshol.
De mivel én bent vagyok a melóban és a net meg otthon nehéz lenne, per pillanat bele tennem a telefonba a sim kártyát.
De amúgy akkor raktam bele, amikor otthon voltam mert épp vonalban voltam akkor is egy ügyintézövel és akkor próbáltam ki, és úgy se volt net.
De elvileg 72 órán belül "javitják".Yettel válasza:
-
MadMancs
veterán
válasz
Zoolee19 #89510 üzenetére
De nem is értem minek üzemelik boltban be? Ez területhez kötött szolgáltatás.
Ha közvetlen közeledben van a bolt akkor oké talán. Ha viszont nem akkor gáz mert te otthonodban nem biztos hogy mindig saját területeden marad router, ahol természetes hogy nem engedi fel a cella.
Várpalotai vagyok, de egyik munkahelyemen pl a város széle felé már a helyi B20 helyett a szomszéd település Pétfürdő) B1+B20 celláját jobban preferálja telóm.
Munkatársam pár napja fizetett elő Otthonnetre, sim gondolom rendszerszinten aktiválva lett, de megkapta a csomagot és pont ez miatt közölték vele hogy majd otthon a végleges helyén rakja össze és üzemelje be. Pont ezen eset miatt. -
Zoolee19
senior tag
válasz
Viktor0610 #89508 üzenetére
Bent az üzletben csinálták meg, az óta hozzá se nyúltam.
Csak annyira hogy meg kapta az áramot és ennyi.
Majd az lesz, csak most 2 napig haza se megyek, de majd a feleségem intézi ezt a dolgot.4Grider:
Még előtte be raktam a telefonomba a sim kártyát, azon se volt net.
Aztán be raktam tabletbe és azon sem.
Meg állítólag, a router is "állítva" reset után aki kicsit érdekesnek hangzik. -
-
Zoolee19
senior tag
Jó reggelt
Pár napja írtam hogy gondok vannak az otthoni nettemmel.
Pontosan szerdán be sétáltam vele az egyik Yetteles üzletbe, hogy el panaszoljam hogy mi a gondom.
Nos ott a kedves eladó annyira hülyének nézett, amikor el mondtam neki a dolgokat, hogy nincs internet, meg jelszót kér stb..
Nos ott ültem nagyjából 1 órán keresztül, és le hurcolta a fejem hogy biztos jó a készülék, és hogy az én telefonom a rossz..
Aztán nagy nehezen rá vette magát hogy, meg nézze a routert, sim kártya ki aztán telefonba be, ott se volt net.
Aztán vissza a routerbe, ő sem tudott kapcsolódni, rá sehogy sem!
Még resetet is rá nyomta de akkor se.Aztán hívott egy kollégát, és mondta hogy adjam neki oda a telefonom mert csinálni kell rajta egy gyári vissza állitást mert hogy tuti a telefonom a rossz..na persze biztosan oda adom mert annyira köze van a routerhez.
Aztán nagy nehezen, 2-en! Nagyjából meg tudták csinálni és 2 napig jól ment este már megint meg adta magát!
De közben hozzá tenném hogy, a kedves hölgy azt mondta hogy ha megint rossz akkor majd megint meg csinálják ha kell naponta..mert hiába mondtam neki hogy x idő múlva úgy sem lesz jó, ő azzal nem foglalkozik..
-
-
válasz
tonermagus #89501 üzenetére
Ha azt mondták, hogy csomagot kellene váltanod, akkor csomagot KELL váltani, mert új készüléket nem vásárolhatsz a jelenlegi csomagra. Ezt nem lehet megkerülni, tehát vagy másik flottát kell keress, ha olcsón szeretnél beszélni, vagy el kell fogadd, hogy lakosság tarifára kell válts. Esetleg másik szolgáltató.
-
kekedi
senior tag
válasz
tonermagus #89501 üzenetére
Ezek szerint a flottás csomag is ugyan úgy működik, mint a lakossági. Ha egyszer megszünt a csomag (ha már átalakult akkor már nem ugyan az), arra már nem lehet további hűséget kötni és telefont kihozni kedvezményesen. Ha nagyon jó a csomag, akkor inkább vedd meg boltban a telót.
-
tonermagus
aktív tag
Nekem annyi is bőven elég lenne, ha megengednék hogy maradjon az előfizetésem változatlan, és meg tudjam venni a telefont a dolgozói kedvezménnyel, vagy akár a sima magánszemélyes előfizetési kedvezménnyel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged