-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
Viktor0610 #81689 üzenetére
Az a bajom mostanság hogy elég bizonytalan a szolgáltatás. Folyton fejlesztenek és már annyire tele van az éter újabbnál újabb frekvenciákkal hogy ami 3 héttel ezelőttig számomra már hihetetlen jó volt 4G+on a vodánál, (70-90megabit) Az most 2-10 megabit lett. KOrábbi időszakban B20 on legalább 40-50 Mb megvolt.
Gondolkodom a telenorra váltáson mert kaptam olcsóbb ajánlatot. De náluk valahogy sosem értem el 15 Mbitnél többet hiába 4G+ Viszont már náluk is egyel több freki elérhető.
Szerencsétlen mobil azt sem tudja melyikre csatlakozzon.
Bezzeg a melóhelyemen ipari parkba 130 megabittel darál minden..Amit még sajnálok hogy részemről nem ismerek(talán azért mert nincs is?
) olyan gyári szoftverrel szerelt mobilt amin rootolás lehetősége nélkül is lehet bandeket választani és összekapcsolni!
Bár gondolkodom egy rooter vásárlásán ami ez itthonra megoldaná a gondot. De akkor is lecsúszom az 5G ről . Nos mivel nem olcsó egy ilyen router, lehet inkább egy 5g képes telefonnal jobban járnék.
Persze semmi sem garantált.. és simán lehet bármelyik rossz befektetés részemről.
Kíváncsi vagyok ti gyakran tapasztaltok e visszafejlődést?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- BestBuy topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Call of Duty: Black Ops 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest