Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stonerice

    őstag

    válasz Viktor0610 #81689 üzenetére

    Az a bajom mostanság hogy elég bizonytalan a szolgáltatás. Folyton fejlesztenek és már annyire tele van az éter újabbnál újabb frekvenciákkal hogy ami 3 héttel ezelőttig számomra már hihetetlen jó volt 4G+on a vodánál, (70-90megabit) Az most 2-10 megabit lett. KOrábbi időszakban B20 on legalább 40-50 Mb megvolt.

    Gondolkodom a telenorra váltáson mert kaptam olcsóbb ajánlatot. De náluk valahogy sosem értem el 15 Mbitnél többet hiába 4G+ Viszont már náluk is egyel több freki elérhető.
    Szerencsétlen mobil azt sem tudja melyikre csatlakozzon.
    Bezzeg a melóhelyemen ipari parkba 130 megabittel darál minden.. :W

    Amit még sajnálok hogy részemről nem ismerek(talán azért mert nincs is? ;] ) olyan gyári szoftverrel szerelt mobilt amin rootolás lehetősége nélkül is lehet bandeket választani és összekapcsolni!

    Bár gondolkodom egy rooter vásárlásán ami ez itthonra megoldaná a gondot. De akkor is lecsúszom az 5G ről . Nos mivel nem olcsó egy ilyen router, lehet inkább egy 5g képes telefonnal jobban járnék. :(

    Persze semmi sem garantált.. és simán lehet bármelyik rossz befektetés részemről.

    Kíváncsi vagyok ti gyakran tapasztaltok e visszafejlődést? :DDD

    Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480

Új hozzászólás Aktív témák