Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
Nem tudom mit kell ezen ennyit parázni, szerinte pl. a tankcsapda nem a pénzért zenél? Én most utoljára aug. végén, Sitkén voltam Ossziánon, most láttam őket először élőben, bár ismertem őket előtte is. Nekem tök szimpatikus volt, pl. bejött a zenekar előtt egy nyálgyerek, aki felkonferálta a zenekarokat, és elkezdte osztani az igét, hogy ha azt mondom héé, ti azt mondjátok hóóó, meg hasonló gagyi dolgokkal akarta ott izgatni az embereket hajnali 1 körül
... Ezt meglátta a Paksi, bejött a színpadra és elvette tőle a mikrofont,megköszönte, és elkezdte az első számot
Ja, és előtte Zanzibár volt, amiről a nép fele elmenekült, de Ossziánra megint tömeg volt, ami szerintem igazolja a Paksi Endrét, akármilyen zenét is játszik.
ja, amúgy nem vagyok Osszián fan,sőt 16 éves sem, de nekem tényleg nagyon szimpatikus volt elsőre, nem tetszik ez a fikázás ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... Ezt meglátta a Paksi, bejött a színpadra és elvette tőle a mikrofont,megköszönte, és elkezdte az első számot