- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotya26
csendes tag
Hello!
Meg mindig van egy elado splice. Erdeklodni: zotya26@yahoo.com. Kepet is tudok kuldeni ha erdekel. -
zotya26
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy elado Splice-om. Megkimelt allapotban, dobozzal, szovet zacskoval. Akit erdekel annak tudok kuldeni kepet. zotya26@yahoo.com az emilcimem. -
zotya26
csendes tag
en az eBay-en csak olyat lattam ami nem eredeti. Azt meg nem szeretnem megvenni. De a cimet amit irtal azt megprobalom. Esetleg egy telefonszamot tudnal adni hogy felhivjam oket?
Nagyon koszi elore is.
Most tettem fel a vaterara a szemuveget. 25 ezer az korrekt ar?
Itt megnezheti akit erdekel. Esetleg vateran kivul is megegyezhetunk azzal akit erdekel es akkor nem kell fizetni a vateranak.
[link]
Koszi a segitseget -
zotya26
csendes tag
A Vatera-t ismerem. Pegprobalom de nem sok remenyt fuzok hozza. Megneztem az oakley-kat es nem igazan keresik oket ott. De majd lesz valami.
Koszi a valaszt
[Szerkesztve] -
zotya26
csendes tag
Sziasztok!
Ket kerdesem lenne. Van egy elado splice szemuvegem. Nagyszeru allapotban. Hol tudnam eladni?
A masik pedig hogy van egy Romeom (nem a 2.0) es szeretnek benne lencset csereltetni mert karcos. Ez hol oldhato meg es mennyiert. Esetleges interneten torteno lencserendeles sem problema mert akkor kicserelem en.
Elore is koszonom a segitseget.
Akit erdekel a szemuveg esetleg az irjon az zotya26@yahoo.com-ra -
zotya26
csendes tag
[link]
szoval itt lathato a szemuveg
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zotya26
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy X-Metal Romeo szemuvegem.Amilyen a kepen lathato tipus. Azt szeretnem megkerdezni hogy hol lehet benne lencset csereltetni ha lehet egyaltalan, es kb. mennyibe kerul.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest