- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Egészen màs, mint a Pit Boss...
Puhàbb a szàra, meg gumizva is van. Az orrnyeregnél is. Viszont kicsit szükre vannak véve a szárak, ahhoz képest, hogy nagyon szélesek (mig a Pit boss-ba, vagy az R1-be simàn lehet Split Jacket vagy Jawbone lencsét vàgatni, addig a C-Six mellé téve a Jawbone lencse 3-4mm-el keskenyebb... Ezt onnan tudom, hogy Ice függő vagyok és az első utam a Lab-ba vezetett, hogy megnézzük miből lehet vàgatni bele... Egyedül a radar XL lencse adnà ki, de abból lehetettlen Ice-ot talàlni...) a lencséi.
Nekem pont jó a szélesége, plussz mintha a fejemre öntötték volna, de pl Harryls-nak már szük volt.
Ha ennyire nem kényelmes neked a Pit Boss, szivesen visszavàsàrolnám, vagy cserélném!!! -
Tobb oras viselesnel meg a ch titan is tud kenyelmetlen lenni...
Beneztem opticworldbe, ezek az uj modellek te joeg, mint vmi bazari 3palcas hulladek, ha nem ott latom a.vitrinben azt mondom vmi gagyi fake. Szaraban made in italy felirat diszeleg, csodas...Persol lesz a kovetkezo szemum ez mar biztos, O evek ota nem tud.kihozni egy epkezlab modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest