-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Szó szerint, ahogy mondod.
A sárga változatában jártam 97-ben, egy Ivory-Gold Iridium Eye Jacketet cseréltem le rá, egyből amikor megjelent. Olyan már van itthon lassan fél éve. Még egyszer sem éreztem késztetést arra, hogy bármikor is felvegyem.
Ahogy nézem, ezt lesz a legnehezebb beszereznem. A többiből mindig feltünik egy-egy darab valahol. Suede meg van egy eladó itt Pesten. Gold helyett Blue Iridium lencsével. Az lesz a következő.
-
harryls
aktív tag
A gyűjtők már csak ilyenek
Minden színt be akar szerezni belőle, az a bibi hogy ebből túl sok van, és van egy kettő amit szerintem lehetetlen leszÉn topcoat-ból szeretném az összes színt, abból csak 5db van. 3 már megvan, fehérből szokott lenni eladó, majd megcsípek egyet, de kéket még sosem láttam csak az o-review-ról tudom hogy létezett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest