Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborcsu
tag
válasz
harryls
üzenetére
Crankshaftem van és az kisebb, Crankcase megkockáztatom, hogy talán annál is kisebb volt de ebben nem vagyok biztos, rég volt ilyen a kezemben. A Batwolf dolgon csodálkozom, mert a rögzítése teljesen más, hiszen az egy cserélgethető dolog, tehát egy pöckös műanyag alapra van felragasztva egy üregesre préselt fém ikon. Azt max faragni lehetne és utána kétoldalassal beragasztani, de szerintem jobban kiállna a keretből. Amúgy összenéztem egy hijinxel és méretre tényleg megegyeznek a batwolfal. EU piacra már elvileg nincs batwolf ikon régóta. Van egy kék de az nem magyar piacra van beárazva, talán krómot tudok adni elfogadhatóbb áron.
-
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Én is beraktam figyelőbe.(még tegnap) kíváncsi vagyok a kimenetelére a dolognak. Azt is láttam, hogy 2 elég tapasztalatlan ebayező játsza a licitháborút (23 és 27 értékelés)
A 23 értékeléses tag fura nekem. Ha kinyitjátok az automata licitek megjelenítését akkor látszik, hogy a 89fontos licitre rakott egy 1000GBP maximumos licitet. A 27 értékeléses tag meg potom 1 perc alatt nyomta fel ilyen magasra az árat. Szerintem csak elkapta az agyf@sz. és a végén nem fogják ennyiért megvenni.
Nagyon meglepődtem ezen. Ahogy mondtad te is, ennél olcsóbban vehetnének fix áras dobozos julietet.
Mindegy majd meglátjuk mi lesz.
-
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Nagyon szép gyűjtemény (volt).
Az egyik kedvencem a NSJ. Egy emerald flames-et szívesen feltennék a polcomra. (A blue és a cannon red mellé)
Egyébként egész szépen kikupáltam azt a 3D nyomtatott állványt. Megoldottam azt a csavaros törött részt (már nem kell csavar), rendbe raktam a stabilitási gondját és airbrushhal lefújtam metal aranyra.
-
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Igen vágom. Csak azt írtam le ami első ránézésre feltűnt.
A polished szín sem okés mert ugye plasma az eredeti.
A temple shock guminál egyben van a keret, a polarized gravír sem passzol oda..még ha az "Oakley 30th years" limited gravír lenne.. (érdekes, hogy csak belül látszódik)
A jobb száron a sorozatszám gravírja is rossz helyen van. És ahogy írtad, még sok minden van ott. -
napey
tag
válasz
harryls
üzenetére
4 éve lesem ezt a nyomorult kijelzőt és dobolok ujjaimmal az asztalon de végül megkaptam a választ

Hát ez, hogy ennyi ideje fejedben volt az a "teli" icon, és végül csak kiderítetted mi az, ez elképesztő. Max
Kálmi 
De azért legközelebb ne kelljen ennyit várnom, szedd már össze magad

-
-Tsaba-
tag
válasz
harryls
üzenetére
Sajnos Szegedi. De mindennel próbálkoztam, és úgy tűnik nem polarizált (telefon, számológép, vissza tükröződő lámpa). Meg tapintásra is elég vastag a lencse.
Meggyőződésem hogy direkt van ilyen idő, hogy ne tudjam kipróbálni napsütésben
Ha járok majd valami olyan helyen, akkor összehasonlítom egy másikkal...
-
-
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Nem szeretnélek lejáratni. (ezt megint úgy mondtad mintha ezt feltételeznéd rólam)
Nekem is ami a szívemen az a számon, ezt gondolom észrevetted.Azt nem mondtam, hogy nem vagyok otthon a témában.(csupán annyit, hogy 1000 számra nem repkednek a szemcsik nálam) X-metalokhoz valóban nem értek(most a héten vettem először egy julietet és úton van egy penny is) de o mattereket 2000-óta veszek. Ami megtetszik. Használatra, nem gyűjtés célzattal és általában 1-2 hónap után mennek is tovább. (kivéve ami hozzám nőtt)
Speciel az oil rig egy olyan, amiből volt több mint egy tucat. (nem egy időben) Ezekről pont tudtam nyilatkozni. Hidd el nem okoskodásból írtam amit írtam. Nem hiszem, hogy kioktató hangnemben szólnék itt bárkihez is.Szerintem akkor ezt meg is beszéltük.
További szép estét kívánok. -
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Kedves Kálmán!
Ne haragudj. Semmi esetre sem kívántalak tanulatlan jelzővel illetni.
Egyszerűen nem esett jól, hogy kinevettél az miatt, hogy nem oakleyzom olyan szinten mint te. (amit én egy percig nem bánok, és nem is érzem kevesebbnek magam ez miatt)
Egy szóval sajnálom.
Remélem nincs harag.És igen, Koxx kollégának igaza van. Erről nem tudtam.
-
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Azt még megjegyezném, hogy nem kell szarrá hordottnak lennie egy szemcsinek ahhoz, hogy gyorsan kopjon az sku. Képzeld az egyik new racing jacketem száráról 1 nap (kb 3órát volt rajtam) után lehetett kézzel letörölni az sku-t a szárról.
Igen, eredeti szemcsi Gaborcsutól van.
Ja és nem Xenomorph savat izzadok. -
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Annyi nem mint amennyi nektek, de hidd el, járt már nálam elég sok Oil Rig(I és II is)
És nem fordult elő olyan eset, hogy ne lett volna a szárban sku. Ez saját tapasztalat, nem több.Ha már személyeskedésbe kezdtél akkor a helyesírásodról említenék 1 apróságot Attila-nak írják és nem Atilla. Na ezen van mit smileyzgatni.
Bocsi de ezt nem tudtam nem megjegyezni kedves kolléga. -
ae86
csendes tag
válasz
harryls
üzenetére
Ha nem is rögtön, de szerintem 2éven belül nőhet a megbecsülése. Nyilván főleg nem annak a rétegnek a körében, akik a valódi X feelingre vágynak, de a formavilágát tekintve én nem ellenezném a viselését. Aztán elkezdhet szivárogni az ortodoxok körébe is, egy mondjuk miért ne miatt.
Jobban elviselném, mint pl a mai napot, miben alsó hangon 5 Frogskins jött velem szembe. Mondjuk egy lila lencsés nagyon belém égett. Kellett hozzá az az arc, amin láttam és a kapucni 50fokban, de kap egy like-ot ( ha véletlenül olvasná
) -
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Az eladó mondta.
Immáron sokadszorra csúsztam le egy jó vételről. 10perccel miután felrakta a nő a szemcsit már írtam neki. A válasz pedig, hogy már eladta. A nő ígérte hogy ma ír ha mégsem vitték el... Ma jelentkezett, hogy elvitte egy gyűjtő aki dicsekedte neki, hogy kb 6000db a kollekciója.(#35506) napey Ferrariról most szó sem esett. Viszont a multkori nőnek mi oka lett volna kamuzni? Azt mondta, h ferrarival ment vásárolni akkor nyilván azzal ment. Nehéz egy ilyen kocsit összekeverni egy trabanttal.
-
baggio79
csendes tag
-
SpeciCanyon
tag
válasz
harryls
üzenetére
Nem rossz, de....
1., néha lehet lőni 10€-ért is akár monster dogot ilyen custom dolgokhoz
2., nem hiszem, hogy a rozsda effekt ~400€-ba fájt
3., “ritka” lencse, de ha nálam is akad 2 vadi új, akkor az ilyen gyűjtőknél sanszos a felhalmozás lehetősége
4., hiába írja le azt, hogy csak neki készült, kézzel munkált, egyedi, nincs még 1, gyanítom, hogy a “mester” akármikor tud ugyanilyet produkálni, szóval nincs garantálva az, hogy kiadsz 150e ft-ot és biztos, hogy másnak nem lesz ugyanilyen. Én mindig szívom a fogam az ilyenekre, ami nem gyári x db, vagy proto... ha házilag valaki által lett festve-bevonva-bármi az reprodukálható, mint ez is. Lehet van neki 4-5 db egyforma ilyen, kitudja
-
Head88
addikt
-
SpeciCanyon
tag
-
SpeciCanyon
tag
válasz
harryls
üzenetére
A 600 dodóból gondoltam, de nem voltam benne biztos... nekem se a kedvencem a boss, de nagy kár, hogy elhagyták az pb1 ikonját és hogy 2 modellel kihalt az elit széria..
Ha valakit érdekel, vasárnap tudok mutatni pár új szerzeményt, benne lesz a jófogásos 5ös, egy ismerős elhozza nekem ide

-
Head88
addikt
válasz
harryls
üzenetére
Igen. Én is sokalltam az árat amit az eladó mondott. Jófogáson van és ár nélkül hirdeti. Ajánlatokat vár. Rákérdeztem és 100at mondott.
Se doboz se papírok. Hagytam is a francba. Ennyit nem ér meg egy japán szerkezetes óra. Főleg úgy, hogy az állásban tuti már nem működik rendesen a kapacitív alkatrész benne.
Annyit írt a tulaj, hogy régen vett egyet ami elromlott (csörgött benne valami és nem járt) bevitte az oakleyba ahol kérdés nélkül cserélték. Ezt 5hónapig használta és utána már csak a polcon állt.
Ez a történet kicsit fura nekem de kitudja.
Mindenesetre 100-at nem ér meg nekem főleg nem doboz nélkül.Time bomb 2 titanium carbon-t meg 5-600k alatt még nem láttam. Annak a 100k több mint jó lenne.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
harryls
üzenetére
Hát, ha a másik szín lenne érdekesebb lenne számomra, mert van egy olyan radarom

Nekem a flak 2.0 jobban bejön de ez sem rossz termèszetesen.25ért próbáld meg feltenni, aztán meglátod, de ha 20alatt akarna epmenni, inkább tartsd meg...
harryls, jó kis üzletek voltak és még lesznek is remélem
bnőm hányszor kiakadt anno ha mondtam, hogy veled beszéltem
tudta hogy szemüveg jön, pénz megy
ugyanez becike76-al is 
-
Head88
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Battlefield 6
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Autós topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Guild Wars 2 (GW2)
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hiszen közel 2 évig zaklattalak miatta
de most is megvenném annyiért 

Kálmi 

Mondjuk ebben már egy új pár lencse is van, plusz egy stiftkiszedő.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)