- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Köszi, gyors le is mentettem, mert én aztán nagyon kezdő vagyok.
Más.
D3300 szuperakció!
Nikon D3300 DSLR fényképezőgép, 24.2 MP + 18-55mm ED II objektív. És még profi hajsütővasat is kapsz mellé, hogy az asszony is örüljön!Hogy tudják így összekombinálni? Miért nem pl. egy 64GB-os SDHC jár mellé?
-
aleister
veterán
Jobbra, az "OK" gomb mellett van egy forgatható tárcsa. Azzal tudod "lock"-olni a fókuszpontot, ha az L jelzéshez forgatod.
Ehhez AF-S és Single Point módban kell lenned!(#28655) daa-raa
Kategórián belül természetesen több dolgot is lehet érteni. Fényerő, gyutáv, felhasználás, szegmens, ár, stb. Nyilván, ha pénzügyi vonatkozásban kerül valami képbe (a kiindulópont az volt ugye, hogy tud-e spórolni a motor nélküli üvegekkel vagy, sem), akkor az árat kell alapul venni. Az a felhasználót állatira nem érdekli, hogy miért kerül egy optika annyiba, amennyibe. Ő csak azt látja, hogy a Nokt-Nikkor 58 1.2 700k, a Nikkor 58 1,4 meg 350k. Innét kezdve nem egy kategória számára a kettő. -
Ez a vicces... akár csak a meghajtót választom ki, akár a DCIM mappát, akár alatta a 100D7100-at, lópikula se látszik.
Átraktam a kártyát egy mezei Kingston olvasóba, és onnan minden rögtön OK. Csak furcsa, hogy ugyanezt a kártyát a későbbi E-M10-zel simán lekezelte USB kábelről is. Most frissítettem a 9.2-re... és még mindig leszarja.
Alighanem itt mindkét oldal bűnös - Nikon is, amiért legyakta az MSC USB módot, meg Adobe is, mert még mindig nem tudnak rendes szoftvert írni. Egy teljes rendszerújraindítást még megejtek, hátha valami driver nem izzította be magát tökéletesen... we'll see soon enough.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Kerékpársportok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged