- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
imyourfriend #7049 üzenetére
én nem tudom, hogy mi a történet, nem rég vagyok itt, én is volt, hogy adtam rossz választ, de már azelőtt is ignorálva voltam rendszerint. Nem baj, én is maradok, hátha tanulok. Az viszont szomorú, hogy a kérdésemre sem kapok választ - mondjuk legalább nem vezetnek félre. Ami végül is jó, ezzel már majdnem tanulok.
A fenti témához: még nem volt gondom a gépemmel, remélem nem is lesz, mert nem vagyok kedves és túl türelmes, ha hülyének néznek vagy értetlenkednek. Csúnyán viselkedem, akkor pedig nem lesz javítás. :s
A fenti tapasztalatokat elhiszem, szomorú, hogy könnyebben hiszünk el mindent, ami rossz, de hát ezt kellett megszoknunk... Tisztelet a kivételnek! -
spanyoll
addikt
válasz
imyourfriend #7049 üzenetére
Vááá imádlak, tényleg, ne menj el mert zseniális amiket írsz.
Legalább tanulunk mi is tőled, most, hogy már nem az amatőrök labdáját rúgod, hisz nagy profi vagy!
A távozásod időpontját pedig nem értem, hisz ha most kitennénk egy petíciót, hogy távozz-e, akkor szerintem lenne pár ember aki azt mondaná, hogy menj, de mindegy, majd ha ŐK, a titkos valakik azt akarják, akkor menj csak, MESTER
Mindegy, hagyjuk is, maradj, legalább valamiért pörögnek a topicok.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest