Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ph_5.5 #51612 üzenetére
Éppen én is markolatokat nézek a jövőbeni Z5-re, de nincs csak a gyári MB-N10, amin nincs expo gomb. Anélkül nekem semmi haszna nincs őszintén szólva. Utángyártottakban találok olyat, hogy az expo gomb működéséhez kábellel kell összekötni a gépet a markolattal, ezt elég nehezen emésztem meg, akkor már miért nem BT a kioldó?! Vagy legalább annyi eszük lenne, hogy méretre vágott kábellel értékesítik , mindkét oldalon 90 fokos csatlakozóval, de nem... Ha jól látom, a Z6 II/ Z7 II vonalhoz is ilyen megadások vannak csak, ha az ember nem akar 190 ezret kiadni az MB-N11 verzióért. Őszintén szólva én kiadnám, ha lenne Z5-höz, mert a D750-et is szinte kizárólag portré állásban fogom , és már néhány óra után szétszakad a vállam, ha nincs fent a grip .
-
Katicza
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest