-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz Winnie The P #49326 üzenetére
Ár értékben az utángyártottak sokkal jobbak szoktak lenni.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Throme
veterán
D5k, és d7100 vázakhoz anno ebay-ről rendeltem akksit. Ott az eladó megbízhatóságát néztem. A hologramos matricátol kezdve a hátlapi címkéig mind olyan , mint a gyári. Már nem is tudom melyik melyik. Szerintem az is megeshet Kínában, hogy egy éjszakai műszakot ráhúznak a feketepiacra .
A D5k-hoz az egyik behalt (nem kifolyt, hanem egyszerűen 3 kép után lemerült, töltést követően), de annyira olcsó volt, hogy vettem másikat és még úgy értem el kb az eredeti árának felét ...
Egyikkel sincs semmi bajom azóta se.M43 rendszerhez meg jupio lett véve tartalékba. Picit nehezebben megy be az akksi aknába, vázon belül, és talán picit jobban melegszik, viszont minimálisan erősebb a gyárinál.
Van rá gari is, de van olcsóbb ebay-en (nem jupio természetesen)Szerintem nem jársz rosszul az utángyártottal sem.
-
rekid
addikt
Az utánagyártottak jellemzően kevesebbet tudnak valamivel mint a gyáriak, de ahogy előttem írták abból is érdemes márkásabbat venni. (Senkinek nincs szüksége egy a markolatba belefolyt akksira.)
Gyáva népnek nincs hazája!
-
veterán
Ahogy olvasgattam, a JUPIO alá nem érdemes menni. Én is azt tervezem beszerezni, de kikapcsolt rádiós funkciókkal kábé már nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!