Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
Aktív témák
-
Qbász
aktív tag
válasz Real_Necro #36823 üzenetére
Én egyszer elvittem egy utolsó darab E-pm1-et Media Markt-ból. Adtak rá 20000 forint kedvezményt, haza vittem lőttem párat. Nem volt rossz, örült a fejem. Másnap kimentem videót kipróbálni, verőfényes napsütés. Videót visszanéztem gépen, durván pixelesedett mozgásra. Kimentem kipróbálni megint hátha én toltam el valamit. Akkor látom a kijelző és az plexi között tele van porral Még egy éjjel kipróbáltam akkor meg a képen voltak fehéren világító pontok. Gondolom a szenzor is poros volt. Vittem is vissza. Konkurenciánál meg vettem egy D3100-at pedig náluk is volt de én már nem bízok bennük.
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Qbász
aktív tag
Üdv! Hol érdemes használt objektíveket keresni? (külföld)
-
Qbász
aktív tag
válasz 8nemesis8 #37451 üzenetére
Én meg 650D fogtam. D3100 hoz képest kopogós műanyag
Amúgy holnap Győrben 14:00-tól Nikon termékbemutató lesz a Camera Kft.-nél. Hogy milyen gépek lesznek azt nem tudom, annyit mondtak csak hogy 2012-es modellek de nem részletezték.Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Qbász
aktív tag
válasz Motaba78 #37482 üzenetére
Először én is ilyen Tamron akartam. De most már Sigma 70-200 f2.8-at Mire meglesz rá a pénz már addigra előjönne a tüske hogy a Nikkor jobban karcolna vagy addigra kiadnak egy új verziót és akkor inkább már azt, de az drága akkor megint várunk, de akkora biztos kijön valami csúcs szuper új váz is és ez valahogy így fog cirkulálni
-
Qbász
aktív tag
Ma lehetőségem adódott hogy játsszak egy Nikon D4, 70-200 f4 kombóval (volt még jó pár obi, nekem ez volt a favorit) . Nem kellett volna a mostani gépem (D3100) a D4 után olyan mintha egy lőréssel rendelkező pez cukorka tartóval fényképeznék ,aminek az orrára egy vasgolyót helyeztek
Kipróbáltam még D800/D600(D7000 a reális álom gép ). D5100 és D3100 között viszont nem éreztem semmi méretbeli különbségetFuture Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Qbász
aktív tag
válasz forceberg #37569 üzenetére
Nem volt 2.8-as D600-ra nem emlékszem D4 belemaródott a tudatomba. Igazából ez nekem kissé sok volt egyszerre. D800,D600 egykutya (számomra) A D4 a lényeg, még szerencse hogy nem volt ott rajtam kívül senki. Piszkáltam ameddig csak bírtam
Annyit még hozzátennék hogy full amatőr vagyok. Komolyat nem tudok mondani róluk.[ Szerkesztve ]
-
Qbász
aktív tag
Akkor már én is. Bár ez egy kissé gonosz
-
Qbász
aktív tag
A focus program működik bármivel. A gettó "állványommal", manuál fókusszal is egész jól el lehet vele szórakozni.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motoros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tea
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) szűrő' eladó
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Nisi V5 Pro 100mm Filter Kit Holder with CPL & Adapter készlet eladó (új)
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND 0.9 Grad Reverse kíváló
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest