Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vaku topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
pitman
őstag
Én mindössze annyit mondtam, illetve kérdésnek is felfoghatod: van-e értelme azon elmélkedni, hogy egy adott objektív hajszálnyival jobb eredményt ad 100%-on nézegetve egy másiknál, akkor, ha az ember az elkészült képből nem csinál óriásplakátot, vagy nem vágja meg durván a képet és készít a/4-es nagyítást a maradékból? Kisebb nagyítások esetén a különbséget ugysem fogja észrevenni az ember. (természetesen ez alatt nem azt értem, amikor egy objektívnek annyira gyenge képe van, hogy az már kisebb agyításoknál is jól látszik)
-
csiga997
őstag
Kár lenne úgy beállítanod mintha az eredeti és frappáns érveidet unalmas elcsépelt panelekkel fojtjanák csírájába a tekintélyelv mögé bújó gyáva papírhuszárok, miközben a széles publikum szánalmat és együttérzést keltő elesettsettséged okán állíthat majd kárpótlásként erkölcsi piedesztálra. Ez a mazochizmus nem áll jól neked. Te a vámpír vagy! Többet várunk tőled. Harcolj! Küzdj!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest