Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Hi all!!
Egyre erősebb késztetést érzek, hogy vegyek egy dslr-es gépet.
A helyzet az , hogy totál kezdő vagyok fényképezés terén ,de valahogy egyre jobban érdekel ez a vonal és rájöttem egyszerűen kell nekem egy, ilyen gép.Nézegettem extreme digitalnal több féle gépet, de a Nikon az , ami igazán szimpatikus számomra( médiaba meg is tapogattam 1-2 nikon gépet és jó érzés volt kézben tartani).
A helyzet az , hogy nincs időm a topikot végig olvasni, de szeretném a segítségeteket kérni, mit lenne érdemes venni...
Igazából szeretem a prémium kategóriás minőségi cuccokat, úgy, hogy tudok rászánni egy kis pénzt.
Mondjuk objektívvel együtt kb: 300 ezret gondoltam. Bár örülnék, ha kevesebbel is megúsznámGondolom ebből már lehet venni egy jó minőségű gépet, amivel bárhol, bármikor, bármit kompromisszumok nélkül tudok használni...
Emlékeim szerint még itt a PH-án is teszteltek egy-pár nikon gépet és talán a D3200 az kapott egy jó minősítést
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest