Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #47019 üzenetére
4 way setup...az már korhatáros HW-Pr0n, ugye?
Re. M470-2
Nos...haza hoztam a vasat. Fogásra kellemesen nehéz...a product sheet talán 18kg-ot említ?
Az alaplap egyébként C revízió, és csak Xeon CPU-t eszik a sheet szerint.
Ami biztos: tuning by default nem lesz, miután a BIOS ilyen téren teljesen zárt; még fix turbora sem lehet tenni. Ha majd úgy alakul, akkor megpróbálom SW-esen; erre Clockgenerator vagy SetFSB / SetBLCK még használható ezen a platformon?
A MB-ot nézegetve egyébként is illik csínján bánni a dolgokkal; ugyanakkor elrendezés, praktikum és anyaghasználat terén elég minőségi benyomást kelt.
OFF: Sohasem értettem, hogy miért 'köpködik' a Fujitsu professzionális vonalát, messze a leginkább kultúrált/kiforrott a Dell-el egyetemben...szerintem, ofc. Mondjuk, én pl. a HP gépekhez gyűlölök hozzányúlni, annyi proprietary fasság megoldás van bennük. Mindegy...
Amiben reménykedtem, az a SFF Fujitsu állomásokra jellemző fél-passzív hűtés megléte itt is...hát nem... Ugyan távolról sem hangos/zajos, de már elszoktam a ventik surrogásától.
Ma/holnap feltolok rá egy W10-et és nekiállok a tesztelgetésnek; a Fujistu oldalán csak A-B verziókra találtam letöltéseket, de úgy tűnik, már nekik is van kliensoldalról futtatható 'All-In Update Assist' alkalmazásuk, azon keresztül csak lesz vonatkozó BIOS, stb.
Közben azért elkezdtem lamentálni, hogy amikor odakerülök, akkor high-clock 4C/8T vagy low-clock 6C/12T irányba menjek el; értelemszerűen a HC 6C/12T lenne az abszolút válasz, de fajlagosan "sokér' mérik".
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robot fűnyírók
- Autós topik
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest