Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- E-book olvasók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég bátrak vagytok, én inkább nem használom, pont a HSM által idézett cikk miatt.
(#4293) Zájec: "egyébként restartok , kékhalélok nálam is vannak"
Akkor ott valami nagyon nem ok, mert nem szabadna kékhaláloznia a cuccnak. Nekem a tuningolásokat leszámítva soha nincs kékhalál vagy fagyás.
-
törölt tag
Hehe, ott volt a pont... Nem csomagoltam ki.
Nem néztem a kiterjesztést, és WinRAR ikon sem volt, így nem is gondoltam rá, hogy kicsomagoljam. Easyrider öccsém!
Na mindegy, mostmár F5 BIOS van, bétákkal nem küzködök... Egész jó ez a @BIOS program, igazából szerintem ha ésszel csinálja az ember, ezzel sem lehet sok gond!
A rendszert így hagytam, 2 restarttól nem fogok becsinálni... Nem tudom, hogy miért csinálja, de megmondom őszintén, már nem is érdekel... -
HSM
félisten
Igen, de azt is el kell mondani az LLC-nél, hogy sokkal könnyebb LLC-vel kinyírni a procit, ugyanis a Vdrop azért lenne, hogy a terhelés megszűnésekor keletkező feszültségimpulzus idején se lépje át a procit érő feszültség a beállított értéket. Ha LLC ON van, akkor ez a feszültségtüske bőven-szépen túllövi, amit beállítasz...
Pedig küldtem is neked erről egy jó kis cikket.... Ha mást is érdekel:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest