- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
rankesz #30164 üzenetére
Nem annyin hajtom, de egy eltárolt biosprofil után annyin is járhat... jelenleg 1.25v-al megy 4250mhz-en gamekhez ennyi is elég, de ha elkezdek konvertálni mint az állat perceket lehjet nyerni az órajelemeléssel akár!
ela:
A másik pedig hogy miért nem kellet SB az az hogy sem kedvem nem volt eladni a lapomat, ramjaimat, és a vizeblokkomat lecserélni, a másik hogy szeretem a rendszeremet, a lapom hülyére ver egy SB-s lapot, a 3. meg hogy a 4 magos i7-hez képest a SB talán 10%-ot tud felmutatni...No comment... mostmeg már nemkell ecsetelni miért nem érdekel
A tuningról meg csak annyit hogy ez válogatott 980-as WR fpo-ból... és volt ára is!"Ja így nagyon könnyű jónak lenni"
Mindennek ára van, és az hogy így megy a rendszer az azért van mert sokat spóroltam rá, nem azért mert gazdag k*csög vagyok aki anyutól kapta... Rendes melós vagyok mint bárki más!
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest