- NVIDIA® driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
A monitorom az egyik pillanatról a másikra élesen sípoló frekvencián kezdett el hangot kiadni, majd 2-3 másodperc és elment a kép.
A gombbal kikapcsolom, majd be, és ugyan ez. 3x mertem eljátszani, minden kábel megmozgatásával, de a hiba maradt.
A monitor tápjára gyanakszom, szerintetek ?? -
DJ WOKKY
addikt
igen, de egy mezei tv szerelő is meg tudja oldani, ha ez a hiba. Az ára pedig alkatrész függő, ha kondenzátor, vagy egyéb ilyesmi ment tönkre, akkor 1-2 ezer Ft javítással.
Nyilván ha valami komolyabb, akkor drágább, de akkor is meg szokott állni 6-8 ezer Ft-oknál. De ezt nagyban befolyásolja a szerelési költség, sokszor a drágább. -
DJ WOKKY
addikt
válasz hardtechno92 #7165 üzenetére
érdekes. sajnos nem tudok több beállítást rá.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz hardtechno92 #7162 üzenetére
sem az asztalról tulajdonságok -> beállítás -> speciális -> monitor fülön nem találsz ilyet, sem pedig a vga driver-ében ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz hardtechno92 #7160 üzenetére
milyen xp ? sp3 ? mert nálam sp3-nál engedi azt a felbontást tft-n amit win7 32 bit-en.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz TESCO-Zsömle #7131 üzenetére
szervizbe érdeklődj esetleg, hátha van elfekvőbe egészséges. Vagy dobj fel egy apróhirdetést, bár azt több helyen, mert arra nem sok esélyt látok.
-
DJ WOKKY
addikt
nem feltételül a kondenzátorokat kell. Az enyémnél éppen azt kellett. Lehet vezérlő panel hiba, illetve egyéb más dolog is. Szakemberhez el kell vinni, megnézetni (nálunk vidéken így megy), mond rá valamit, aztán eldöntöd meg akarod e csináltatni / megéri e megcsináltatni, vagy sem.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz mclaren777 #7055 üzenetére
én passzolom, keress rá google-ba. Nyilván a többiek sem tudnak róla, azért nem írtak rá.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz szakacs1965 #7030 üzenetére
értem. te tudod neked mi a jó.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz szakacs1965 #7026 üzenetére
az komoly.. egy helyi tévészerelővel kell beszélni. nekem kondit+ még valamit kicserélte 2000 ftért.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz szakacs1965 #7024 üzenetére
tv szerelő. valószínű a táp hiba ilyen hibajelenséggel.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz stormy8906 #7013 üzenetére
ez lett volna nekem is a következő kérdésem, hogy nincs esetleg tiltva ?
Illetve van DIGI DVB-C ? mert szerintem valahol ott van az árulás a kettő között.[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz stormy8906 #7009 üzenetére
biztos, hogy mpeg 4tuner-es ??
"További érdekesség a DVB-T kapcsán, hogy a boltokban kapható tévék egy részénél, ha van is beépített DVB-T tuner, nem biztos, hogy alkalmas a hazai adás kódolására. Ugyanis két fajta HDTV formátum létezik az MPEG2 és az MPEG4. Az Antenna Hungária először MPEG-2 formátumban sugározta kísérleti adásait, de 2008 vége óta áttért az MPEG-4-re. Figyelem! A mai napig kapható a boltokban olyan készülék, ami kizárólagosan az MPEG-2-őt támogatja (ilyenek például: LG Flatron M227WD, ASUS 22T1E, BenQ SE2241), vagyis nem elég azt megnézni, hogy van-e a tévén DVB matrica, mert ha nem megfelelő a formátum, olyan mintha nem is volna benne DVB tuner, és feleslegesen fizetjük ki ezért a plusz árat."
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz kaliber #6941 üzenetére
a kártyád az 5770 milyen gyártótól van ? Mert abban találtam most olyat, amelyiken 2 dv dvi- csatlakozó van meg hdmi, meg olyat, hol hdmi és 1 db dvi ---> kvázi a d-sub-ot csak adapterrel tudod átalakítva tovább vinni a monitorhoz.
Miért nem kötöd össze hdmi-vel ??Mondjuk ettől érdekes, hogy nem működik nálad a dvi a monitor is jó /állítólag/ de ezt te láttad, vagy csak mondták ??
Akkor talán a vga-nál lenne baj, de mivel a régin meg jó, így sajnos ezt passzolom. Nem tudom hol lehet a baj[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz kaliber #6926 üzenetére
csatlakozó hiba. én visszavinném.
(#6927) tomy0628: gondolom nem mai a monitor. Talán sok már neki az a 70hz. Hagyd meg 60-on. Úgy is csinálja ha kilépsz játékból ?
(#6928) KingSize: töltsd le a Dead Pixel Tester-t, és ezzel nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz N-vidi-A #6832 üzenetére
Sajnos mást nem tudok mondani, mit kéne megnézni.
Zanik: HD filmek lejátszása
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz N-vidi-A #6827 üzenetére
A catalistban kell lennie olyannak, hogy élesség, stb. ott ahol a felbontást, színminőséget állítod.
Esetleg keress valami egyedi kézzel állítható beállítást neten. Szoktak fent lenni. Konkrétan a te típusodhoz nem biztos, hogy találsz, de hátha.Frohman: ha a monitoron a hertz-et állítod lentebb, vagy fentebb, valami változás ??
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz N-vidi-A #6824 üzenetére
gondolom full hd-s felbontást használsz mind a 2 helyen !?
Milyen a videókártyád ? Annál esetleg a driverben nem találsz valami beállítást, amivel ki tudod küszöbölni.
Mert gondolom eddig csak a monitor menüjében próbáltad állítgatni...Frohman: vga táp csatlakozót mozgasd meg. VGA hőmérséklete ?
Adatkábel amivel a monitort összekötöd ?? Esetleg frissítsd meg a vga drivert.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest