Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
válasz
Astroboy #24197 üzenetére
Próbáltam, tekergettem, hajlítgattam, de nem reagál. Viszont kísérleteztem vele és van rajta egy AV kimeneti jack aljzat. Abba dugtam egy kábelt, másik végét egy monitor video bemenetébe és lett kép és nézem a DVD-t! Tehát vagy a kijelző vagy a kábele (vagy mije) hibás mert körbe lehet tekerni a kijelzőt. Mondom nekik szerezzenek egy kis monitort AV bemenettel oszt nézhetik.
-
-Zerg-
tag
Sziasztok!
Valami gond van a monitorommal, és amig megoldódik, kaptam kölcsön egy Fujitsu Siemens Scaleoview x17-3-as monitort. Működik is de csak a Windows bootolásakor mutat képet, és utána is jó.
Semmi POST kép nem lászik. A BIOS-ban eredetileg nincs kikapcsolva a POST mutatása. A BIOS-ba valószínűleg belép, mert ha nyomogatom a DEL gombot, megáll a bootolás. De a képen nincs semmi. A fekete képernyő se látszik, ami a hibás leállítás után szokott bejönni (Csökkentett mód, normál indítás, ilyenek.)
A felbontása natív-ban van 1280x1024 4:3-as képernyő 75 Hz, de ez csak Win ben érvényes.
A power LED csak akkor vált zöldre, ha megjelenik a win képernyő.. Egyébként sárga és "no signal"
Mitől lehet ez? Az OSD-ben kell valamit álítgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest