- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne az LG W2252TQ monitorommal, hogy ha kikapcsolom azt és pár perccel később kapcsolom vissza akkor a monitor rögtön készenléti állapotba lép, nem mutatja a képet. 2 monitort használok, ugyanígy a másik monitoron látszik a kép, de az LG-n csak akkor, ha újraindítom/leállítom vagy alvó üzemmódba kapcsolom a gépet, ezután ha van mit mutatnia akkor visszakapcsol. Ha egy rövid időn belül vissza kapcsolom a monitort akkor jó. Ha nem kapcsolom ki, de a Windows 7 kikapcsolja, mert 10 percig nem használom, akkor is rendesen visszakapcsol.
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Van egy körülbelül 2,5 éves LG W1946-os monitorom, amelynek a bekapcsoló gombja már nem nagyon működik, néha még funkcionál, de inkább rászoktam arra, hogy a gomb helyett inkább kihúzom a konnektorból. A bekapcsoló gomb rajta van az előlapon, lehet, hogy ki sem lehetne cserélni. Viszont mióta ezt használom egyre gyakrabban látom, hogy a monitoron kicsit villog a kép, hol világosabban, hol kicsit sötétebben jeleníti meg a képet.
Ez azt jelenti, hogy bármikor kipurcanhat a monitor? -
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 éve van 2 monitorom (mind2 LG márkájú), nem volt velük semmi baj. Tegnap váratlanul, mindenféle előjel nélkül történt valami: a 2 monitor között nem tudom átvinni a kurzort bárhol, a jobb oldalinak a bal alján, a bal oldali monitornak pedig a jobb felső sarkán kell áthúznom, hogy átmenjen a kurzor másik monitorra, máshol mintha falba ütközne.
Nem csináltam semmi különöset, egyszerűen elállítódott valahogy. Próbáltam kihúzni az egyik monitort, majd gépet kikapcsolni, úgy, hogy csak eggyel menjen, de ha visszadugtam, előjött ugyanaz a hiba.
Win7-et használok, képernyőfelbontásnál se tudtam sehogy sem visszaállítani.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest