- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne az LG W2252TQ monitorommal, hogy ha kikapcsolom azt és pár perccel később kapcsolom vissza akkor a monitor rögtön készenléti állapotba lép, nem mutatja a képet. 2 monitort használok, ugyanígy a másik monitoron látszik a kép, de az LG-n csak akkor, ha újraindítom/leállítom vagy alvó üzemmódba kapcsolom a gépet, ezután ha van mit mutatnia akkor visszakapcsol. Ha egy rövid időn belül vissza kapcsolom a monitort akkor jó. Ha nem kapcsolom ki, de a Windows 7 kikapcsolja, mert 10 percig nem használom, akkor is rendesen visszakapcsol.
-
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Van egy körülbelül 2,5 éves LG W1946-os monitorom, amelynek a bekapcsoló gombja már nem nagyon működik, néha még funkcionál, de inkább rászoktam arra, hogy a gomb helyett inkább kihúzom a konnektorból. A bekapcsoló gomb rajta van az előlapon, lehet, hogy ki sem lehetne cserélni. Viszont mióta ezt használom egyre gyakrabban látom, hogy a monitoron kicsit villog a kép, hol világosabban, hol kicsit sötétebben jeleníti meg a képet.
Ez azt jelenti, hogy bármikor kipurcanhat a monitor? -
Gigaman55
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 éve van 2 monitorom (mind2 LG márkájú), nem volt velük semmi baj. Tegnap váratlanul, mindenféle előjel nélkül történt valami: a 2 monitor között nem tudom átvinni a kurzort bárhol, a jobb oldalinak a bal alján, a bal oldali monitornak pedig a jobb felső sarkán kell áthúznom, hogy átmenjen a kurzor másik monitorra, máshol mintha falba ütközne.
Nem csináltam semmi különöset, egyszerűen elállítódott valahogy. Próbáltam kihúzni az egyik monitort, majd gépet kikapcsolni, úgy, hogy csak eggyel menjen, de ha visszadugtam, előjött ugyanaz a hiba.
Win7-et használok, képernyőfelbontásnál se tudtam sehogy sem visszaállítani.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lg 38UC99 21:9 UltraWide WQHD+ IPS Curved LED Monitor
- DELL IPS LED FULL HD 23" LCD Monitor (HIBÁS)
- HP 27es T3M86AA Monitor FHD IPS 27"
- 27" AOC Q27G3XMN/BK, 1440p 180Hz miniLED, Kalibrált, 2,5 év garancia
- Érintőképernyős monitort keresek ~24" méretben: Dell P2424HT, P2418HT (Philips 242B9T / Acer UT241Y)