- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Új vertikális egeret dob piacra a Logitech
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
gabor7th #18563 üzenetére
Nem áll alaphelyzetbe az adapter (vga) ? Nem küld ilyen hibaüzenetet? Ez nekem nem monitor problémának tünik, mivel ha a moncsi vacakolna az egér attól nem fog elmozdulni semerre sem.
SirKero: próbáltad másik hdmi kábellel is? Én első körben szereznék egyet kölcsön és kipróbálnám azzal is.
-
snake1977
őstag
válasz
pit stop #18559 üzenetére
Szivesen.
Az a lényeges ha azt látod aminek a kijelzőn lennie kéne, pl. a windowst ha betöltött, csak a fényben kissé haloványan.
Szerintem érdemes keresni az aprón valakit aki megjavitja kéz alatt, mert egy hivatalos szervízelés árából (3-4ezer huf kb.) már kapnál egy 17"-os másik müködő monitort, gyorsabb válaszidővel, de ha kifogod akár 19"-est is meg lehet csipni 4ezer körül ezekből a 4:3 / 5:4-es képarányu készülékekből.
-
snake1977
őstag
válasz
pit stop #18553 üzenetére
Csak amatőrként tippelek, de érdemes lenne átnézni a kondikat benne nincs e puposodó esetleg kifolyt kondi, hasonlóval volt dolgom, ott legalábbis ezzel megoldódott a történet. Persze simán lehet hogy más baja, de egy próbát megér, ha kondi problémás fillérekért javítható ha tudsz forrasztani.
-
snake1977
őstag
Sziasztok, a monitorommal lenne gond, azaz az alábbi történt [link] szóval a kis fenevad teteme azóta is ott diszeleg, nem tudnátok mondani egy szakit aki olcsón ki tudná tisztítani úgy hogy meg is várhatom? Budapest és környéke jöhetne szóba. A monitor típusa LG E2342 ledes. Székesfehérvári LG szervízben relative olcsón megjavitanák de nem lehet megvárni, 2x utazni meg nem kevés pénz és idő.
Köszönöm! -
snake1977
őstag
válasz
Mikisys #13568 üzenetére
Köszönöm, a felbontással nem lehet gond,a bekapcsolástól, instant rákötve sem ad képet, bár legelőször a post képernyőt mutatta,1-2mp-re egyetlen alkalommal, azóta sem ad képet d-subon, dvi-on pedig csak néhány vizszintes csik látható, amikor gépre kötöm menet közben hallani a hangot amikor detektálja a windows, de kép nincs. Viszont érdekes módon a Digital/Analog felirat váltogatja egymást, mint amikor a bemeneti jelet keresné, majd lekapcsol készenléti állapotra.
Szervizbe nem vinném, a környéken nincs, Budapestre megutaztatni meg már nem érné meg, gazdaságtalan lenne ha a szerviz 3ezernél több. Ezért gondoltam esetleg egy multiméteres kimérésre, vagy hogy ezt okozhatja e kiszáradt kondi, mert azokat tudnám cserélni. -
snake1977
őstag
Erre valaki valamiféle tanácsot tudna adni? [link]
-
snake1977
őstag
Sziasztok, tudnátok ebben segiteni?
Van egy kis samsung 17"-os monitorom, nemrég kaptam, de ha d-sub kábellel kötöm rá a gépre, csak vátogatja a ki irást hogy analog/digital 5-6x majd lekapcsol, ha dvi kábellel kötöm rá, akkor meg pár vizszintes csik jelenik csak meg, ránézésre a kondik épek, nincs égés vagy egyéb fizikai nyom.
Öteletek? Kidobni csak végső esetben szeretném. -
snake1977
őstag
Üdv skacok!
Van egy Dell P992-es monitorom, az utóbbi fél évben nagyon elkezdett világosodni a képe, a brightnesst már 0-ára vettem, de igy is nagy a fényerő, az utóbbi pár hétben pedig már átlós csíkok jelentek meg, gondoltam szétkapom lejjebb veszem a képernyő fűtést, de nem találtam csak élesség állítást két kis potival. A service manual sem mutat egyéb lehetőséget, ha nem muszály nem cserélném le főleg anyagi okok miatt..
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest