Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy zsír új Dell UltraSharp U2719D IPS monitor. Olyan problémám van vele, hogy sötét, leginkább fekete háttér mellett a képernyő teljes felületén halvány függőleges csíkok láthatóak. A csíkok a monitor tetejétől az aljáig húzódnak, párhuzamosak és nagyjából 2-5 mm-enként helyezkednek el; nagyjából 30-40 cm-ről vagy közelebbről vehetőek észre.
Nézelődtem külföldi topikokban, nem ismeretlen a jelenség (pl: itt, itt és itt), de magyarázatot nem találtam. Próbáltam lefotózni, de nem jártam sikerrel.
Egy külföldi topikban találtam az alábbi két képet, amik nagyon hasonlóak ahhoz, ami nálam is a helyzet. Kábel probléma nem lehet, mert forrás nélkül is ilyen.
Kérdésem, hogy ilyen e az összes IPS kijelző (ez az első IPS monitorom), vagy hibáról van szó? Más látott e már ilyet? Erősen agyalok rajta, hogy visszaküldöm a monitort, mert sajnos pixelhibától sem mentes (szerencsére bebiztosítottam magamat extra pixelhiba garival).
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
medvegy
aktív tag
üdv, volna egy problémám.
Van egy Samu 226BW-m ami most jött vissza a szervizből (alaplapcserén esett át), valamint épp a minap vettem egy Gigabyte Geforce 7600GS-t. A probléma az volna, hogy a monitorom - így a szervizelés után az új VGA kártyával - nem hajlandó felismerni a natív 1680*1050-es felbontást, sőt digitális kimeneten alig tudok rá képet varázsolni. A régi CRT monitorrommal is próbálgattam, de ott semmi problémát nem észleltem. Több VGA drivert is kipróbáltam, illetve a legújabb 226BW drivert is föltetettem de semmi nem segített. Valaki esetleg tudna segíteni? (Vista-t hsználok....) -
medvegy
aktív tag
üdv mindenkinek,
van egy Samsung 226BW monitorom. Történt, hogy szokásosan digitálisról analóg jelre kapcsoltam... erre azt látom, hogy minden átmenet nélkül az anológ forrás képe a szokásos minőség helyett nagyon sötét, szinte alig látszik. Kipróbáltam több jelforrással is (PC, Xbox) de a gond nem ott volt. Sajnos nincs itthon másik VGA kábelem, ezért azt nem bírtam letesztelni. Lehet, hogy a kábel adta meg magát, vagy a monitor szart be??? Van valakinek valami ötlete ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest