Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbok
csendes tag
A bajoma következő: Csak TV van a videokarira csatlakoztatva (2. sz. kimenet, kompozitra alakítva) A kép tökéletes a képernyőn, azaz mindent látok, mintha csak monitor lenne. De ahogy elindítok egy egy filmet, akkor a TV képernyőn az úgy jenenik meg (ahogy kell), hogy a filmre már nem tudom megjeleníteni sem alejátszót, sem pl. a feliratmegnyitás ablakot, sem semmit. Gondolom azokat a film ''mögé'' nyitja meg. Csak akkor látom ismét a lejátszót, ha F10-el kikapcsoloma clone módot, de ekkor a film is eltűnik. Pedig jó lenne, ha a úgy tudnám megnyitni a lejátszó vezérjőpaneljét, hogy a háttérben megy a film, pl, ha ''tekerni'' akarom. Nagyon sok féle képpen próbáltam ,de nem sikerült célt érnem. Rengeteg ati és nv kártyám volt, de még egyiken sem szívtam ezzel. Lehet, hogy rossz a driver. A legújabbat tettem fel egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest