Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz
gojko.m #1381 üzenetére
Én 2 napja kezdtem bele , kőrfűrész tárcsából kivágtam a formát , meg nagyjából méretre igazítottam..Még elég sok munka van vele , de meló mellett meg profi eszközök híján lassan haladok . Köszi a linkeket nagyon hasznos mind
Leginkább az edzési ill a temperálási folyamatnál vannak sötét foltok . Eddig kb minden munkafolyamatot lefotóztam ..majd , ha kész leszek megmutatom ( persze csak , ha érdekel )
-
troland26
őstag
Sziasztok
Nem biztos , hogy jó topikba írok , de nagyon sok youtube videót láttam az utóbbi időnem kés készítésről . Eléggé megtetszett néhány végeredmény és gondoltam kipróbálom . Valakinek van itt a topikba ezzekapcsolatos tapasztalata/javaslata vagy esetleg van másik topik ahová tudnátok irányítani ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest