- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Tsebacsi #13112 üzenetére
Esetleg ikea 365+ kések [link] [link] .
Kis késeknek meg Victorinox zöldségkéseket vettem [link] 10 meg 8 centiseket.
Élezőnek meg a Work sharp guided field sharpener mehet a fiókba.Nekünk is fiskars volt előtte de a gumírozott rész a nyélről lemállott, meg két késnek ki is tört a pengéje a markolatból. Én többet fiskarst nem veszek.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Én már lassan egy éve , ebből [link] a storeból rendeltem egy hat darabos szettet , első osztályú ( még van amit nem kellett élezni , pedig mind használatban van , kivéve a kenyér vágó, az nagy fogazattal rendelkezik , és elég sok mozsát csinál , tépi a kenyeret , de ezekkel az ágyon finomított , felfújt kenyerekkel is baj van ) !!
De merem ajánlani , ezzel nem nyúlsz mellé !
Utóirat , és ez jóval 100 euró alatt van ! -
válasz
Ez a nindzsa készlet messze nem a késmesterség csúcsa, de a Fiskars Edge szériához képest mégis egy világító fáklya a sötét késalvilágban
Nem azt mondom, hogy minden Fiskars kés vacak, de az Edge sorozat a dizájnra megy, viszont sajnos olyan bevonat van a pengéken, ami a használat során megkopik és előbb-utóbb olyan csúnya lesz a kés, hogy nem lesz kedved elővenni
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest