Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
hátha érdekel és érint valakit. szerintem minden obiban, de a soroksáriban tutira, nagyon jó áron adnak nagyon klassz növényeket. nekem Chaser kolléga adta a tippet, hogy a sétányrózsa 2000 forint, eredeti ára asszem valami 6500, illetve vettem még egy tölcsérjázmint is kemény 999 forintért szintén 7000 forint helyett. tök szépek, nem megmaradt kórók. aki arra jár érdemes körbenéznie ; )
-
Agostino
addikt
engem mondjuk rendesen kiver a frász a meztelencsigáktól, ez nálam valami pszichés dolog lehet, de azokra a retkekre tényleg a só legjobb okosság. bár állítólag van valami kacsa is ami megeszi őket. én mondjuk ha eljutok oda, ezekből a szárnyasokból egy kisebb sereget fogok tartani. működik még állítólag az is, ha leásol egy kisebb vödröt, rakás só az aljára majd arra szigetként jó szagos káposztát. az odacsalja őket, só elvtárs meg feloldja a gátlásaikat
-
Agostino
addikt
igen! köszönöm! ez már majdnem nyert, csak az enyémen a levelek gerincén nincsen csík. bár ez a videón idősebb növény, ez nálam kb nulláról kezdte.
-
Agostino
addikt
-
-
Agostino
addikt
sziasztok
volna a lépcsőnk előtt az udvaron egy méter * méteres betonozott rész. nem túl esztétikus és anno amikor a szakik lerakták ~ 50 éve a lejtéssel sem törődtek. szeretném feltörni és valami mutatósabb kerti kaviccsal helyettesíteni. láttam egyszer egy infographot ahol megmutatták hogy lehet vízelnyelősen megoldani, különböző méretű kavicsokat rétegelve. nincs esetleg valakinek ilyesmi képe / leírása? : S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest