Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
gzbotii #3152 üzenetére
Azt hogy mennyit nőnek az függ a talaj táptartalmától és az öntözéstől, azért is ajánlottam a csepegtető csövezést, nem olyan drága és egy fúrott kútról jól könnyedén üzemeltethető. A permetezést olyan 4 - 5 éves korukban kell kezdeni, addig a tuják nagyon ellenállóak és az évi 3 pemetézés bőven elég, de a kettő is
Akár lehet adni nekik egy tavaszi rezes lemosó permetezést és nyár eleje felé pedig egy kombinált gomba és rovarölőt. Lényeg hogy a lemosó ne legyen olajtartalmú, mert eltömíti a pólusokat a leveleken és ezzel megfullasztod a növényt. Ez egy mostani kép az előkert oldaláról, a barnás részek sárga cirádás smaragd tuják és néha így télen lebarnulnak, de tavaszra szépen újra kizöldülnek. Ez pedig az északi oldal, itt másfél méterenként vannak ültetve, tavaly az oldalukat nyírtam, most tavasszal szépen egyenesbe hozom a tétjét. Tavaszi nyírás után nagyon beindulnak, én ezért már csak ősszel szoktam nyírni az oldalaikat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged