Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
mephi666 #24743 üzenetére
Sajnos nem vagyok gyakorlott benne, hogyan megy az, hogy még a perköltség is valaki más nyakába kerüljön. Biztos mindig rá lehet azt terhelni valakire?
Egy polgári peres eljárás évekig tart el a mai világban. Ha évekig igényli a figyelmemet, lehet, ezt inkább eleresztem, mert annyi méreg a hétköznapjaimba, hogy annyit nem ér meg ennyi pénz.
És a per megnyerésével kapcsolatban is van egy olyan félelmem, hogy nem kell neki megnyerni, elég, ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy nem használhatok fel ilyen kicsi csalás esetén indokolatlanul készített felvételt, vagy valami olyasmire hivatkozva félre tolnak valamit.
Az egyetlen pont, ahol az illetőt elmarasztalhatják, hogy neki jövedelme keletkezett, amit szerintem nem fog bevallani, és egy kicsi értékű adócsaláson elkaphatják. Elvileg nincsen jogalapja annak, miért került az én számlámról pénz az övére. Viszont nem biztos, hogy kell olyannak léteznie.
Ezt a szénaboglyát én mind kibogozni rendesen kevés vagyok, azért is gondoltam itt megkérdezni, hátha van valami bölcsesség a helyzet egészére.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest