Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz biker #24525 üzenetére

Üdv, kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy rendőrségen sértetti (vagy tanú, még nem tudom hogy áll) kihallgatáson 15 éves gyermekkel mindenképpen bemehetek, vagy kötelezhetnek arra, hogy egyedül hallgassák meg?

Volt ez az ominózus eset, amit korábban meséltem, és erre válaszolok most. Fiam balesetben sérülést okozott egy balhés osztálytársnak, aki már akkor is a kirugás szélén állt, már nem az iskola tagja
    Nos két hete 4-en megvárták iskola után, egyik osztálytárs súgott, mikor jön ki, egy évfolyamtárs, ez az egy évvel bukott tehát idősebb srác aki megsérült korábban, és a bátyja, aki 17 körül van, megverték az utcán.
    Ezt telefonban végighallgattam, mert épp felhívott, hogy "apa itt vannak a ....-ék", de kiverték a kezéből a telefont, így hallgatni tudtam, hogy megütük, a lány akivel ment haza sikítozik hogy hagyjátok már, és az útépítő munkások avatkoztak közbe

Természetesen az iskolába visszamenekült, ott derült ki már egy órája a portás elzavarta őket, mert ott vártak a prédára. Feljelentést megtette az igazgató a kérésünkre, mert a titkárság szerint így szokás, holnap meghívtak a rendőrségre.
    ez is vicces volt, délelőtt elkezdik hívogatni a fiam, aki persze kinyomta, és írt hogy valaki hívogatja, de utána felhívták a feleségem, és megbeszélték, mikorra kell menni, de volt egy érdekes szála a sztorinak

Megkérdezi a rendőr, hogy most mi a célunk ezzel a feljelentéssel? Miért kell ezt?

Én vagyok a hülye, ha nem hagyom, hogy négyen (csoportos garázdaság) megbosszulják a vélt sérülést (önbíráskodás), hanem hagyjam, hogy gyerekcsíny?
    Ezért akarok ott lenni, nehogy rávegyék a fiam arra, hogy nem is volt semmi, vagy hogy iskolai rosszalkodás. Nem is lehetne, mert akik verték, nem az iskola tanulói.
    Tanulják meg a kis pondrók, hogy mi a határ. Pont letojnám, ha 1:1 összeugranak. de 4:1 arányban elmennek a picsába.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák