Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CounterBoci

senior tag

Sziasztok!

Volt egy helyszíni bírságom még februárban. Ott helyben be is fizettem a biztosuraknál pos terminálon. Errefel tegnap hoztam haza az újszülött lányomat meg az anyját és az első ajándékom egy végzés a bíróságtól, miszerint elzárásra akarják átváltani a bírságot, mert nem fitettem be. WTF?!?!?!?!? Nincs helye semminek, 8 napon belül igazolhatom h befizettem. Bementem a bíróságra, mivel a weboldlaukon nincs kiírva, hogy a korona miatt nem lenne ügyfélfogadás, de az zárva. Kösz, ezt vártam. A biztonságiak adtak telefonszámot, ahol azt mondták küldjem el a bizonylatot h befizettem és akkor majd lesz valami. Nem válaszolnak az emailemre, egyszer majd csak kapok levelet. De kérdem én, ha az áll a levélben, hogy nyolc napon belül kérhetek tárgyalást és mondjuk az letelik, ők nem válaszolnak semmit, akkor mi a teendő? Egyszercsak jönnek és elvisznek? Ezek után kinézem ebből a tetves rohadt bandából. De akkor nem három napra visznek, mert igazságtalanul nem fognak csak erőszakkal. Mellesleg a telefonos ügyintéző azt mondta ne a levélben lévő e-mail címre küldjem, hanem ő mond egyet. Én alküldtem mindkettőre, az ügyféles csaj által mondottat visszadobta. Egyáltalán megérkezik-e hozzájuk? Miért nem képesek egy rohatd emailre válaszolni? Aki volt már hasonlóban, vagy ismeri ennek a menetét legyen szíves felvilágosítani. Hova forduljak, stb. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák