Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Mondjuk 18 dolcsiért már akár nekem is kéne, de sajna erre esély nincs. Olyan boltot még nem láttam, ami emberi áron hajlandó lenne EUba küldeni. Egy volt az ebayen, ami 18$ plusz valami 30$ postaköltségért küldene
, de azt inkább kihagynám. Van olyan ebay shop, ami 15 dolcsiért adja és a pktg 13$+6$ minden további db, egy ilyen 2 darabnál (30+13+6)/2=24.5$~5eFt. Ha nagyon-nagyon mélyre dugom a józan eszemet, akkor ennyit, de semmi többet még áldoznék rá, de ehhez az kell, hogy legyen vki, aki megrendeli és elhozza. Tehát kinn élő, vagy hosszabb ideig ott dolgozó ember, aki néha hazajön. Én ilyet nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Viccrovat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azt inkább kihagynám. Van olyan ebay shop, ami 15 dolcsiért adja és a pktg 13$+6$ minden további db, egy ilyen 2 darabnál (30+13+6)/2=24.5$~5eFt. Ha nagyon-nagyon mélyre dugom a józan eszemet, akkor ennyit, de semmi többet még áldoznék rá, de ehhez az kell, hogy legyen vki, aki megrendeli és elhozza. Tehát kinn élő, vagy hosszabb ideig ott dolgozó ember, aki néha hazajön. Én ilyet nem tudok.