- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Judith 47
csendes tag
válasz gabesz78 #1428 üzenetére
A szavatossága még rendben volt, habár már elég régen lett véve, kb. másfél éve. Viszont a nyomtatóval együtt vett patronnal (ami szintén másfél éve volt) is hasonló probléma volt, bár az az elején legalább még nyomtatott. Aztán egy ideig nem használtam, és mikor nem nyomtatott, akkor gondoltam a tinta beszáradására. Ezért is lett kicserélve, de ugyebár ez sem jó. Azért köszönöm, valószínűleg akkor a patronnak van baja.
-
Judith 47
csendes tag
válasz gabesz78 #1426 üzenetére
Igen. És a patron új, tehát elvileg működnie kellene. A tintaszint is megfelelő a programban, minden tökéletes, semmi hibaüzenet, egyszerűen csak nincs nyomat a papíron. Illetve az elején csíkosan néha nyomtat, mint amikor már kevés a festék, de leginkább ezt sem csinálja.
-
Judith 47
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Deskjet 2050-es nyomtatóm, aminek nem tudom mi lehet a problémája. Megtörtént a patron csere, vadi új, nem után töltött. Azonnal nyomtattam egy oldalt, nem volt vele semmi probléma, tökéletes volt a minősége. Három nap múlva azonban már semmit sem volt hajlandó nyomtatni, időnként, ha úgy tartja kedve, egy kis csíkos nyomtatást csinál a lap tetején, de aztán még az is eltűnik. Létezik, hogy három nap alatt beszáradt a festék? Vagy szerintetek mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is