Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit beleszaladtam a HP késébe.
Egy számítógépben kicseréltem a winyót az OS alatt. Természetesen, hogy ne legyen egyszerű ATA-ról S-ATA-ra lett cserélve a winyó, így xp javítótelepítést is kellett végezni, de működik az OS rendesen. Illetve a rohadék HP Image Zone kínlódott valami msi fájl után, amit nem talált meg az OfficeJet 5510-es telepítőlemezén sem.Mivel az OS indulásakor feldobott telepítő ablakból kilépve folyamatosan újra beindította egyből a telepítést, amit ugye nem tud végigcsinálni, fogtam és leszedtem az összes HP cuccot a gépről vezérlőpult->prg eltávolításánál. Gépet újraindítottam és próbáltam telepíteni ismét a nyomtatót, természetesen lekötve a gépről. Sajnálatosan a telepítő nem volt hajlandó elindulni.
Ekkor letöltöttem netről az elérhető legújabb fullos meghajtót. Ezzel az előbbihez hasonlóan jártam. Kerítettem egy "removert" (OJJ5700_Scrubber_8.exe), amivel elvileg eltávolítottam minden maradványt, de újraindítás után ugyanúgy nem indul a telepítő.
Lassan kezdem megunni a hp szoftveres hülyeségét. Remélem tudtok valami értelmeset mondani mi kínja lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest