Új hozzászólás Aktív témák
-
lanadelgaga
friss újonc
Sziasztok! HP DeskJet Ink Advantage 2130 nyomtatóm van, de nem műkődik a színes nyomtatás, csak a fekete , már kicseréltem a patront, de így se látszik egyik színes csík se a tesztlapon. Újratelepítettem az illesztőprogramot, megtisztogattam mechanikailag de semmi, nem tudom mit tehetnék még....
-
-FLY->
őstag
Helló!
Van egy HP DJ 2130-as nyomtató-szkenner a hálózaton (Asus RT AC 57 U-ba van bedugva).
A nyomtatás simán megy [eme beállítás szerint], viszont a szkennelés nem (win10). Egyáltalán működhet, ha igen, hol kezdjem? -
Thrawnad
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #3143 üzenetére
Az Op rendszer: Windows 10 64 bit, vagy Windows 7 64 bit. Ha csak héthez lesz driver az se gond.
Van benne ram, bővíteni szeretnék. -
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdéssel fordulok hozzátok. Vettem egy 302-es patront a 3635-ös nyomtatómhoz, amit nagy örömmel ki is bontottam, bele is raktam, majd utána láttam, hogy a régi az 652, viszont, ha neten rákeresek csomószor kidobja, hogy ez a típus is megfelelő bele (bár elég csalókán, itt a link hozzá )
Kérdés, rossz a patron amit vettem és cseszhetem, vagy akkor most ez mégis lehet, hogy kompatibilis vele, csak engem szivat...Köszi a segítséget előre is.
-
Julcsika1
tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat hogy HP CM 1015-ös szines lézer nyomtató a telepítést követően nyomtata színes teszt oldalt, de utána csak feketén nyomtat.
Próbáltam leszedni, majd újra telepíteni, de ugyan ez a helyzet.
Valaki tudna segíteni nekem. Köszi előre is -
CsabaKo
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy hozzá nem értő kérdésem. Van egy régi hp laserjet 1018 am aminek a csatlakozója USB2.0, vettem egy új asztali gépet amin csak 3.0 ás usb van. Létezik, hogy ez miatt nem tudok vele nyomtatni? Win10 van a gépen felettem már rá az illesztőprogramot is. Előre is köszi a segítséget .
Üdv: Csaba -
WaterWawe
őstag
válasz
Csavarnyuzo #3137 üzenetére
Igen fel. Aztán lepucoltam mindent egy tutorial alapján és megint fel, de ez sem segített.
2 különböző gépen is megpróbáltam. -
WaterWawe
őstag
válasz
Csavarnyuzo #3135 üzenetére
Ezt sajnálattal hallom.
De nem értem, a HP oldalán van Win10 driver, jó én értem, hogy az ilyen universal, de most csak ismerik a terméküket, ha van szkennelés, akkor miért nem teszik bele?
Azért köszönöm a segítséget. -
WaterWawe
őstag
válasz
Csavarnyuzo #3133 üzenetére
Sajnos az sem látja.
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
HP Laserjet 3030 USB-n csatlakozik a géphez. Nyomtatás hibátlan, viszont szkennelni nem tudok. A HP Scan and Capture nem látja az eszközt. A Windows Fax and Scan ezt a hibaüzenetet adja:
Többször is volt driver lepucolás, újratelepítés. Van valakinek valami ötlete, hogy bírhatnám működésre a szkennert?
-
koháry
tag
Van egy HP 4114 Ink Advantage nyomtatóm. Wifi-n keresztül csatlakozik (Mac géppel használom). Éveken keresztül jól működött, de pát hónapja azt vettem észre, hogy gyenge minőségben nyomtat színesben és eltérnek a színek is a kívánatostól. Most egyszerű fekete-fehér dokumentumot szerettem volna nyomtatni, de semmit nem nyomtatott. Elindult a nyomtatás, de csak üres oldalt adott ki. Megpróbáltam asztali gépről is ugyanazt az eredményt kaptam. Ezután újratelepítettem az eszközillesztőt, beállítgattam, beigazítottam az oldalt, tisztítottam a tintapatronokat mindkét fokozatban amit felajánl a nyomtató. A mintaoldalt kinyomtatta ott láthatóak voltak azok a színes téglalapok, de azok is vonalasan gyenge minőségben. A patronok elvileg 1/3-ig vannak, de a fekete-fehér dokumentumból ismét csak semmit nem nyomtatott.
Valaki tudja, hogy mi okozhatja ezt a hibát?
-
ph2012
senior tag
HP 250 G7 laptophoz csatlakoztattam egy HP Deskjet F2400 multifunkciós nyomtatót amit csak szkennelni használok. A HP oldaláról letöltöttem a telepítőkészletet, települt és jól működött. Nem akarom hogy a Windows 10 indulásakor elinduljon a HP nyomtató. Így néz ki mi indul el: [link]. Ezek közül melyik a nyomtató? Mit állítsak hogy ne induljon el gépindításkor csak ha használni akarom a szkennert?
Köszi.
-
atee_13
őstag
válasz
Csavarnyuzo #3127 üzenetére
Win 7. Bocsi ezt elfelejtettem. Azt gyanítanám a win 7 is valami alap illesztőt ismert fel és azért nem működik minden funkció. Win 7 is megpróbáljam az exe kicsomagolást?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
atee_13 #3126 üzenetére
Bár nem írtad az op rendszert, de win10 esetén a HP oldalán van fent alapszintű illesztőprogram installer nélküli. Letöltöd és nem elindítod -hiába exe-, hanem kicsomagolod egy könyvtárba. Ezután nyomtatók között kiválasztod a win által felismert nyomtatót, speciális fülön új illesztőprogram és betallózód a könyvtárba kicsomagold inf file-t. Elvileg így mennie kéne.
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Laserjet pro 400 m401dne letöltöm a HP oldalról a telepítőt. Elkezdem. Nagyon lassan csordogál de annyira, hogy az USB csatlakoztatás 0-100% kb 15-20 perc. A végén kiírja, hogy túl lassú a telepítés ez veszélyes és elhal. 2x egymás után is ez a helyzet.
Windows ismer fel belőle valamennyit,. de valahogy nem jó a driver mert a hibaelhárítás folyamatosan rajta van.Egyoldalasan nyomtat, de a cél a 2 oldalas nyomtatás lenne ami nem kézi hanem automatikusan történik.
Találkozott már valaki ilyen problémával, vagy van ötlete valakinek?
-
Joker88
őstag
adott egy WiFi-s hálózati nyomtató , HP 3787 DeskJet .
A gondom az, hogy ha nyomtatni akarok, akár képet,akár dokumentumot, el is küldi a részére,de vagy fél óra múlva kezdi el kinyomtatni a nyomtató..A hálózaton lévő gépekre fel vannak telepítve az illesztők, minden gép Windows 10-es a legfrissebb javításokkal..
A hálózaton elméletileg megtalálható a nyomtató..
Például ezt a doksit sem nyomta még ki magából ( most 20:43 van.. )
Mit cseszhettem el a beállításokban ?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van egy "kicsit" korosodó HP Deskjet F2180 as készülékem. Egy hónapja kb., azt hozta fel, hogy "Nem eredeti a tintapatron", ami igaz is volt, de soha nem jelentett eddig problémát. Ezt még ki tudtuk cselezni, pár oldal nyomtatásához, hogy nem engedtük a netre a gép kapcsolódását. Aztán már semmi, csak a nyomtatási lista, ahonnan csak kitörölni tudom a feladatot.
Volt újraindítás, kihúz, bedug, patron tisztítás, minden, ami ilyenkor felmerülhet.
Most töröltem a programját, újra letöltöttem, telepítettem, de a telepítés folytán, amikor érzékeli a készüléket, azt írja ki, hogy az nincs csatlakoztatva.
Ami elég fura, mert ha kikapcsolom a nyomtatót, akkor a listában halványan jelenik meg, ha bekapcsolom, akkor normálisan. Tehát, valamilyen csatlakoztatás, mégis van a sz.gép és a nyomtató közt, csak valami nem okés.
Tudnátok erre és a patron problémára megoldást javasolni? -
Voice24
őstag
Hali!
Van egy pár éves (4 vagy 5 maximum) HP Deskjet 5575 nyomtatóm. Mostanában azt csinálja, hogy új fekete patronnal is gyakran hiányosan nyomtat, pdf-nél néhol fél sorok hiányoznak. A színesben is van még tinta, szóval nem szabadna elvileg így nyomtatnia. Ugyebár tudtommal ehhez csak gyári patronok jók, én is csak olyat tudtam venni, így elvileg patron gondja nem lehet. De még ráadásként azt is csinálja, hogy szinte minden bekapcsolásnál kiírja, hogy végezzek patron igazítást (ami egy tesztlap nyomtatása majd beszkennelése), és hiába megy le rendben a folyamat, következő bekapcsolásnál megint kéri, és ez több hete így megy.Nem tudom, mi lehet a gond, újra kellene telepíteni? Vagy ezek ennyire vannak tervezve, és kész?
-
csoki98
tag
Üdv!
Akadt egy olyan problémám a hp deskjet 2130-as nyomtatómmal, hogy kifogytak az eredeti patronok. Normális magyar oldalról rendeltem után gyártottat, ugyan olyan típusúakat. Ki is próbáltam őket, szépen nyomtatott feketét és színeset is. Ezután 30 lapnyi nyomtatás után elkezdett pirosan villogni a színes patront jelző led. Most se feketét se színeset nem tudok nyomtatni. Már mindent végigpróbáltam(nem akadt el benne papír, kiszedtem, újra beraktam a patronokat, hard resetet csináltam, tiszta alkohollal letisztítottam a patronok és a helyük érintkezőit) és azóta is ugyan úgy villog és nem akar nyomtatni. A programjában ezt a képet mutatja a patronszinteknél:Esetleg leblokkolhatta az után gyártott patront a nyomtató?
-
benjamin
tag
Sziasztok
Kis családi vállakozásba keresek nyomtatót a régi tönkrement.
HP Color LaserJet Pro M281fdn néztem ki.Tapasztalatok esetleg vélemény?
Köszönöm
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Adott egy HP DJ4535 multi funk.-ós nyomtató és egy win10-es rendszer, és feltelepítettem a legújabb drivert a hp oldaláról.
A problémám, hogy mikor próbálnám beállítani, hogy fekete v. színes nyomat legyen, nem találom a lehetőséget nyomtatóbeállításoknál, az oldalbeaállítások lapon. Csak a papírforrás-adathordozó és a nyomat minőségének beállításait találni az említett oldalon.
Természetesen eredeti patronok vannak benne, most álltam át win8.1-ről, és ott nem volt ilyen problémám.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mi lehet a gond?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
xmann
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #3118 üzenetére
Igen bárhogy nyomtatok mindig van szünet a lapok között
-
xmann
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Az alábbi témában szeretnék tőletek segítséget kérni, nem tudom jó helyre írok-e?:
Vásároltunk a háziorvosunknak egy nyomtatót recept nyomtatáshoz melynek típusa: HP Laserjet Pro M102a
oka: az előző is HP lézeres nyomtató volt ami nagyon sok évig hibátlanul teljesített szolgálatot és ezt mondták annak a szériának az utódjának, mivel azt már nem gyártják. Minden rendben ment beüzemeltük a papírméretet beállítottunk mentek be az üres receptek a program felismerte nyomtat is rá, de valamiért ha több oldalt küldünk rá minden oldal után megáll vár kb 1 másodpercet és csak utána folytatja a nyomtatást. Ez nagy tételnél igen sok időveszteség. Kipróbáltuk másik nyomtató kábellel a helyzet ugyanez. Kipróbáltuk A4 nyomtatással is a helyzet ugyanez. HP supportól megkaptam, hogy vegyem vissza a felbontást mert hogy biztos nagy felbontáson nyomtatok és a garantált 22 lap/perc sebesség az csak 5% lefedettség mellett érvényes. Na ezen felbuzdulva teljesen üres word dokumentumból nyomtam rá 20 üres lapra és a helyzet ugyanez. Szerintetek van e megoldás a problémára mert a nyomtatóról néztem unboxing meg beüzemelő videókat de ott úgy tűnt, hogy folyamatos a nyomtatás több oldalnál is. A laptop oprendszere win7 64 bit a nyomtató drivere meg a legfrissebb a gyártó oldaláról, de próbáltam régebbivel is a helyzet ugyanaz.
Help me pls. -
sonar
addikt
Sziasztok,
Összejött 3 eredeti egyszerhasznált CF217A tonerem. Némi költség csökkentés okán azon dilemmáztam, hogy meg kéne próbálni az utántöltést.
Van vkinek bevállt aliexpress/ebay eladója akinek érdemes nézegetni a kinálatát?
Mire érdemes figyelni? Elég ha ráirják a porra meg a chip-re, hogy támogatja az adott toner-t? -
dany27
őstag
Sziasztok!
Került hozzám egy szinte alig használt HP OfficeJet 7612-es A3-as tintasugaras nyomtató ami bekapcsolás után a következő hiba üzenetet írja a kijelzőre:
"The printhead appears to be missing, not detected or incorrectly installed."Próbáltam neten utána keresni. Több helyen irták hogy érdemes kivenni a nyomtató fejet, s megtakarítani az érintkezőket. Kiszedtem a nyomtató fejete s megtakarítottam a réz érintkezőket amelyeknek neki nyomódnak az apró rugók de nem vezetett eredményre. Van esetleg valami tippetek hogy mit tudnék tenni hogy életre keljen a gép? Még annyit vettem észre hogy ahol alap állásban van a nyomtató fej, ott alatta elég sok tinta van. Létezik hogy ott van valami érzékelő ami emiatt nem funkcionál?
Próbáltam keresni hozzá service manualt, hogy lássam hogy működik ezen része a gépnek de sehol nem találtam hozzá.Sajnálnám kidobni, mivel tényleg alig ment, talán ha egy szett patront ellőttek vele, s még ma is elég drága ha megakarnám venni (60k).
Nyilván egy megoldás lehet az új fej, de mielőtt megrendelném szeretnék majdnem biztosra menni hogy annak van baja.Előre is köszi a válaszokat, tippeket.
-
troll81
addikt
sziasztok Hp deskjet 3700 netrol nem akar nyomtati se emailt se wifi. mi kotlott meg a Win 10 frissites miatt lett oda?
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy HP DeskJet 3720 nyomtatót. Szépen felismeri a W10, minden drivert és programot fel is telepít.
Képeket, pdf-t tudok nyomtatni, de semmiféle Word v. Excel állományt nem tudok kinyomtatni. Mi lehet a probléma?
Köszönettel. -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy MFP M181fw nyomtató és egy frissen beszerzett Asus RT-AC66U router. WPS-el sem nyomógombosan, sem kód megadással nem akar csatlakozni egymáshoz a két eszköz. A régebbi routerrel (TP-Link TL-WR1043ND) simán ment nyomógombosan a csatlakozás, és a Wifi Direct most i megy rendesen.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Valami ötletetek, megoldás esetleg?
Köszönöm előre is
-
sityuka89
tag
Sziasztok! Tudnátok olyan nyomtatót ajánlani, ami wifis, és relatív olcsó a patron hozzá?
Előre is köszönöm!
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Egy Deskjet 1510 nyomtatóval akadtak gondjaim. Vettem bele egy utángyártott patront. Sajnos nem lehet vele nyomtatni. Tintapatron hibát dob fel, nem eredeti. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Válaszokat előre köszönöm. -
SirKero
őstag
válasz
Csavarnyuzo #3107 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Nem kísérletezek vele. Kb. 8-10 évvel ezelőtt vettem használtan 5000 forintér. Kiszolgálta az árát
A toner esetleg valakinek még jó lehet. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
SirKero #3106 üzenetére
Formatter internal RAM or ROM error
Turn the printer off, then turn it back on. Replace the formatterSajnos jellemző volt a 2200-as típusra a fomatter hiba.
Ha nincs vesztenivalód süsd meg a panelt: fomatter baking a jelszó. 180 C-ra előmelegített hőlégkeveréses sütő 8 perc. Én nem szoktam alátámasztani. Kicsit büdös lesz. 2200-as gépeknél nincs tapasztalatom - túl régi -, van amelyik típusnál jó volt a "javulási" arány, de volt olyan is aminél 5 sütésből 1 ha jó lett. -
SirKero
őstag
válasz
Csavarnyuzo #3105 üzenetére
Semmi változás hiába nyomon bár meddig.
Amikor bekapcsolom a gépet még normális állapotot mutat csak amikor rányomok a nyomtatásra akkor gyullad ki a piros lámpa.
-
Joker88
őstag
szeretnék kérni tőletek véleményt..
cserélnem kellene a jelenlegi HP 2515 Deskjet multifunkciós nyomtatómat. Személyszerint meg voltam vele elégedve, csak már a sokadik eredeti patronnal sem úgy nyomtat ahogy illene.. Meg nehezen indul el a nyomtatás.
Egyik nap voltam egy elektronikai áruházban és megtetszett ez a kis szerkezet : Deskjet 3775. Nem akarok drágán venni, a max összeg amit szánnék rá az kb 20.000 Ft. A kinézettben meg van Wifis nyomtatás amit nem tartanék rossz ötletnek..
Szóval az említett nyomtatóval van már valakinek tapasztalata ?
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Van egy Officejet Pro 8600 plus nyomtatónk, amit csak eredeti patronnal használtunk (és használunk). Mostanában viszont nem lehet vele nyomtatni és a következő hibaüzenet jelenik meg: Nyomtatóhiba. Probléma van a nyomtatóval vagy tintarendszerrel.Én megpróbáltam mindent, amit a HP írt, meg amit olvastam, de nem segített semmit. Amit még nem próbáltam, az a nyomtatófej tisztítása, amiről találtam neten videót. A kérdésem az lenne, hogy próbálkozzak-e otthoni körülmények közt a tisztításával vagy inkább szerviz? Egyáltalán mennyiért szoktak ilyet csinálni? Ha túl sok a javítás díja inkább veszek másikat.
-
Rigby7627
csendes tag
Sziasztok!
HP Photosmart C4680 nyomtatóm van, és már egy ideje nem tudok beolvasni vele. Nyitott és zárt fedélnél sem világít ha elindítom a beolvasást. Nyomtatni lehet vele.
Mi lehet a baja??
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest