Új hozzászólás Aktív témák
-
Richi93423
csendes tag
HP Photosmart C4180-hoz keresek Hálózati tápkábelt(azt a dobozost) már mindenhol kerestem. NAGYON FONTOS LENNE!
-
Cufter
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Laserjet 1100-es nyomtatót ajándékba.
Minden jól működik azt leszámítva, hogy több lapot húz be sokszor egyszerre.
Szerintetek tudok ezzel valamit kezdeni, vagy hagyjam profira? Vajon mennyit fog kérni ezért a javításért? Megéri egyáltalán erre beruházni, mikor 18-ért új, lézert lehet kapni tonerrel, ez meg 11 éves 30e oldallal a háta mögött?köszi
-
looser
addikt
Szia, itt találsz választ!
Én is kérdeznék, nem tudom, valaki még topicközelben van-e még... Egy hálózatos Laserjet P2015n nyomtatóval szívok. Százával telepítettem már különböző (főképp HP) nyomtatókat, de ez most kifogott rajtam. Nemsokára szerencsére printszerver lesz, de addig muszáj így használni őket. No mindegy. Illetve dehogy, ezért írok
Szóval HP support már nincs (hétfőig legalábbis) így tőletek kérdezem: belefutott-e már valaki abba, hogy egy hálózatos nyomtató (fenti) szépen elérhető távolról, nézegethető a beépített web szervere, azon konfigurálni lehet, de amikor hozzá akarom adni (wxp pro hu 32bit) az ip címét (de akár a nevét is, amit sikeresen felold a dns alapján), akkor nem tud hozzá kapcsolódni. Más gépen is próbáltam, nem csak az ezt igénylő userén (pld. nálam sem telepíthető). Azonnal oda kellene ugrania az ip megadása után hogy HP Jetdirect nyomtatóport, ehelyett vár és beadja a Generic portot, mivel nem találja meg az adott nyomit. Nem tudom, érthető így? Ötletek? -
bodom87
tag
helló!
nem tudjátok milyen patronok kellenek hp deskjet F 4180-ba? csak hogy simán tudjak nyomtatni szinest feketefehért, fotó nem kell
-
hukocsat
tag
Sziasztok!Használt vagy új HP21-22 es tintapatront és HP351 es tintapatron vásárolnék!aki tud segíteni attól pü-t várok!
-
trob
tag
válasz
gabesz78 #317 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. HP 3330-as multifunkciós lézernyomtatóm az utóbbi időben azt műveli, hogy bekapcsolás után nagy zajjal rángatja a scanner-részt, aztán kiírja, hogy Lapolvasó hiba-kapcsolja ki-majd be a készüléket. Megcsinálom, de ugyanezt teszi újra. Csak úgy tudok nyomtatni, ha a bekapcsolás után rögtön elküldöm a nyomtatnivalót, és így még a rángatózás befejezése előtt kinyomtatja, aztán megáll a lapolvasó hibával.Valami ötlet? Esetleg, ki lehet iktatni a scannert? Igazából a nyomtatóra lenne szükségem.
köszi.#317
Tipikus hiba, szkenner rész szétszed, optika és az üveg belső felülete kipucol. A művelet után jól fog működni nyomtatód! Tapasztalatból beszélek!Nekem is pont ugyanez van. Próbáltam szétszedni, de nem találtam a módját. Felül kicsavartam a 3 csavart, de csak az oldalsó kis üveg jött fel. Hogy lehet jobban szétszedni?
-
Józsi7019
csendes tag
Sziasztok! A HP szeret környezetet szennyezni! Példa rá a nagyobbik nyomtatóm a HP Officejet Pro K5400. Lejárt a garancia és most úgy döntött hogy a fekete patront néha üresnek látja , mind az eredetit mind az utángyártottat illetve a resetelhetőt is! A patronok fedelét 1 pillanatra kinyitva-csukva, megint nyomtat pár oldalt. Jó esetben! Van valakinek valami ötlete mi lehet vele?!
-
HXY
addikt
Nekem ilyen nyomtatóm van.
Egy Trendnet TU2-ET200 Portreplikátorral alakítom át USB-re a párhuzamos portot.
A routerem egy nyomtatószerveres US Robotics 5461.XP és Vista alatt is megy akkor is, ha PC-be dugom, akkor is, ha routerbe.
A driverek be vannak építve a Windowsba.Viszont a mai nap át szerettem volna térni a Windows 7 -re, de több órás szenvedés után
sem sikerült működésre bírni a HP 710C nyomtatóm.
Sajnos a HP 3400C scannerem se megy...
A scannerhez már Vista alatt se volt driver.Szemét politikának tartom a HP részéről, hogy nem ad ki drivereket a régebbi modelljeihez.
Most miért dobjak ki egy 10 éves nyomtatót/scannert, ha az igényeimnek (naponta 1-2 oldal) tökéletesen megfelel?Mi ez, ha nem környezetszennyezés???
-
Csöves
őstag
Jó a nyomija mindenkinek?
-
Csöves
őstag
Üdv.
Van nekem egy 640C nyomtatóm, és azt csinálja, hogy behúzza a papírt rendesen, de le is ál és a sárga led villog, nem nyomtat semmit.
Valaki esetleg tudja, hogy miért?
Tinta van, kábelek rendben. -
Dimacherius
csendes tag
Hali!
Egy HP Deskjet F 380-as nyomtatóm van.
Néha olyan tüneteket produkál, hogy nem nyomtat, vagy nem nyomtat ki teljesen dokumentumokat.Jelenleg csak SWzínes patron van benne, de ha mondjuk egy szöveget full pirossal nyomtatok ki azt sem nyomtatja teljesen.
Használtam Ink savert, amit 25%-osra álítotam, de már letöröltem, mert akkor halványabban, vagy egyáltalán nem nyomtatott.
Lenne valakinek valami ötlete.
+TUdna valaki egy jó képátméretező progit ajánlani
VSO Image resizer és Paint kizárva.
Dimacheris
-
zedii
aktív tag
hp 710C
Segítséget szeretnék kérni, h van-e valakinek ilyen hp nyomtatója XP alatt.. ?
Sajnos az kell ,h mondjam ,h az xp szemben a hp oldalán talált információval, nem ismeri fel a nyomtatót teljesen, drivert nem tud adni hozzá..
Nagyon kellene ,h be tudjam izzítani a nyomtatót, szóval akinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatosan, kérném ,h segítsen!
Köszönet, érte! -
vohanyi
senior tag
Sziasztok!HP 7660-memóriakártya olvasója csak 1Gb-os kártyát hajlandó beolvasni!/mikroSD/2-,ill. 4Gb-osnál kártyahibát ír ki....Tényleg csak 1Gb-ig tud olvasni?
Kösziiiiii -
sby75
tag
Sziasztok!
Kellene nekem némi segítség. Van egy HP F380 multim a következő tünetet produkálja. NERO cover designerből szeretnék nyomtatni beteszem a képet kinyomtatja de az utolsó 7 mm lemarad. Régebben nem csinált ilyet. Valakinek van ötlete? -
petymeg
addikt
sziasztok!
döglődik a hp plotterem (hp desingjet 500 a/1)! tudna valaki hp szervízt ajánlani? olcsót és jót, ha van ilyen. miskolc előnyben! -
DarPet
tag
Üdv mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy van-e esetleg valamilyen módszer, hogy a HP Officejet 5610-es multifunkciós gépet normális faxolásra bírjam?
Bővebben: a faxokat összehúzza, szétnyújtja, vonalkódot csinál a szavakból. Ezt szeretném mellőzni, csak ez már a második ilyen gép, mert az elsőnél gyári hibát mondott a szervíz...
Eleinte minden tökéletes volt, de kb. fél év után mindkettőnél ilyen problémák jelentkeztek.Megjegyzés: a szoftverek teljesen fel vannak telepítve, nincsenek babrálva, friss win. telepítés után lett telepítve a hp, semmi extra változtatás nem történt a gépen, nem is szokott, a windowson, office-n, HP programokon, vírusírtón és drivereken kívül nincs semmi fent.
Van valakinek valami ötlete vagy tapasztalata? A HP terméktámogató vonala persze nem él...
Üdv:
DarPet -
Skizz
addikt
Na, úgynézki a Vistás laptopon (toshi A300) sikerült belőni a nyomtatót, ellenben az XP-s gépek nem akarnak engedelmeskedni. A HP nx7300-as notin XP van. Nyomtatók és faxok -> nyomtató hozzáadása -> hálózaton keresztül -> tallózás, és itt nem talál nyomtatót csak egy "Microsoft Windows hálózat" jelenik meg, és nekem kell megadni a nyomtató nevét. Namost én próbáltam a nyomtató IP címét és a másik gépekben szereplő nevét belőni, de mindig azt írja, hogy nem tudott csatlakozni a nyomtatóhoz És itt megáll a tudomány.
-
joc88
csendes tag
Ennek annyi hátránya van hogy mivel nem a routerre van kötve a nyomtató hogy arrol az egyik gépről nyomtas a másik gépnek menni kell és igy müködik.
Hogyan csináltam:
Az első gépre felraktam a drivert meg azt a csomó Hp hülyeséget.
A másik gépen pedig ugy csináltam hogy be léptem a nyomtatók és faxok menübe majd bal oldat nyomtató hozzáadása-->hálozati nyomatató--> következönek meg adtam a nyomtatot én itt a tallozást választottam és már látta másik gépen a nyomtatót kijelöltem és utána OK gomb és müködöt.
Igen mondjuk az egyik gépen csinálok egy word dokumentumot kiakarom nyomtatni kiválasztom a nyomtatott nyomtatás gomb és a másik szobában már csinálja is.(de ehez menni kell a másik gépnek is mert a nyomtatom nem támogatja hálozati nyomtatást Hp officejet j4580) -
Skizz
addikt
Hali!
Vettem egy M1120 típusú multifunkciós HP cuccost. Van itthon 3 gép UTP-n és 1 vagy 2 gép wifin a ruteren, a nyomtató hátulján pedig van egy UTP aljzat. Namost én arra gondoltam, hogy akkor tudjuk majd az összes gépen hasnzálni, de egyelőre nem sikerült. Mindegyik gépre külön külön feltelepítettem, végighurcoltam az egész házban, most az én gépemre van kötve USB-n a ruterre meg UTP-vel. Az összes gépen engedélyeztem a nyomtató megosztást, de ha valamelyikkel nyomtatni akarok akkor nem csinál semmit a nyomtató, ellenben a tálcán megjelenik a kis nyomtató ikon, hogy függőben lévő munka. Mivel tudnám rábírni a nyomtatót/gépeket, hogy a hálózaton lévő gépekkel tudjak nyomtatni?üdv.
-
Badman 4ever
őstag
Van egy HP DeskJet 3325 nyomtatóm. Az lenne a kérdés, hogy mennyivel eszik több festéket ha legjobb minőségre állítom a nyomtatást és mennyivel lesz szebb a kép a közepes beállításokhoz képest? Vagy csak pocsékolás az egész.
Előre is kösz a válaszokat. -
nesa
veterán
Van 1 HP photosmart 145 nyomtatom es 1 ideje zajossan nyomtat kb mintha 600dpi lenne vagy meg rosszabb
nem peddig 1200dpi .
Probaltam mar patront cserelni (eredeti ujra ) de semmimasik gepre is feltelepitettem de ott is ugyanaz,van valakinek otlete mit lehetne kezdeni vele??
-
hiszteria
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Deskjet 3820-as nyomtató, ami párhuzamos porton csatlakozik a géphez. XP Pro SP2 alatt a elég sokszor azt csinálja, hogy nyomtatás indulása után, különböző helyeken egyszer csak leáll a nyomtatás és kiadja a papírt, mintha végzett volna. Wordben, Excelben, szöveget vagy képet, tök mindegy mit nyomtatok, fogja magát és abbahagyja a nyomtatást.
Kipróbáltam már minden verziójú drivert hozzá, mégsem jó.
Mi lehet a probléma, illetve van még rajta usb-s port is, esetleg próbáljam azon összekötni a géppel?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
asd234
csendes tag
Sikerült megoldani a gondot a programmal viszont most az USB kapcsolatot irja ki mint hibalehetőséget és erre a linkre küld. Előre is köszönöm a választ.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=hu&dlc=hu&cc=hu&custom_solutionid=rb20020000&docname=c00040499
-
asd234
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Hp Deskjet f 380 nál nem sikerül scannelni. Amikor megnyomom a gombot egyszerűen nem csinál semmit, A scanner tulajdonságaiban nem mutat programot amivel működni kellene pedig már kétszer is ujratelepítettem a vistahoz való drivaert amit a hivatalos oldalról tölöttem le. Másolni lehet vele, szóval nem hiszem, hogy a géppel lenne gond.
Előre is köszönöm a választ. Szép napot sziasztok
-
Orbb
aktív tag
Sziasztok!
A következő kéréssel, illetve kérdéssel fordulok hozzátok!
Keresek HP Photo Smart 5160-as géphez, magyar nyelvű leírást!
Ha esetleg valaki birtokol ilyet, nagyon megköszönném ha megosztaná!
A formátum lehet bármi! /pdf etc.../
Sürgős lenne!
Segítségeteket nagyon köszönöm! -
gabesz78
tag
válasz
verbatim2007 #316 üzenetére
Szia!
Tipikus hiba, szkenner rész szétszed, optika és az üveg belső felülete kipucol. A művelet után jól fog működni nyomtatód! Tapasztalatból beszélek!
-
verbatim2007
csendes tag
válasz
gabesz78 #295 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. HP 3330-as multifunkciós lézernyomtatóm az utóbbi időben azt műveli, hogy bekapcsolás után nagy zajjal rángatja a scanner-részt, aztán kiírja, hogy Lapolvasó hiba-kapcsolja ki-majd be a készüléket. Megcsinálom, de ugyanezt teszi újra. Csak úgy tudok nyomtatni, ha a bekapcsolás után rögtön elküldöm a nyomtatnivalót, és így még a rángatózás befejezése előtt kinyomtatja, aztán megáll a lapolvasó hibával.Valami ötlet? Esetleg, ki lehet iktatni a scannert? Igazából a nyomtatóra lenne szükségem.
köszi. -
Hi ALL!
valaki megtudna mondani, miért kapom ezt a hiba üzit??
Most telepítettem fel a HP nyomtatómat, utántöltött patronom van, eddig semmi baja nem volt.
Újra raktam az xp-ét , most feltelepítettem neki a nyomtatót, és egy dokumentumot sem tudok nyomtatniEgy ismerősöm azt mondta elképzelhető , hogy beszáradt...
Ugyanis , olyan gyakran nem szoktam használni a nyomtatót...
-
cabal
tag
válasz
csongiclio #312 üzenetére
Hello!
Nekem is ugyan ez a problémám, csak egy p1006-tal. Azon a gépen van megosztva egy 1020-as nyomtató is és az nem produkálja ezt a hibát.
-
csongiclio
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problema egy HP LaserJet P1005 Printer nyomtatoval. Egy gepre van felinstalalva a nyomtato, ha arrol a geprol nyomtatok minden okes. Ez a gep halozatban van es a nyomtato be van sharingelve es ha mas geprol adok nyomtatast peldaul ket vagy 3 word dokumentumot ami nagysaga kb 50-100Kbyte egy csomot var a nyomtato es csak aztan nyomtat. Nem tudom mit csinaljak vele mert amugy megvan a sebessege 14 lap percenkent de igy halozatban nyomtat egyett var ujra nyomtat es ujra all. Kerlek segitsetek, mert mar nem tudom mit csinaljak vele!
-
grunt
csendes tag
válasz
gabesz78 #310 üzenetére
Kösz a tippet, megpróbálok tápot szerezni.
Megnéztem amúgy analóg multiméterrel: a fesz-t leadja (32V-ot és 15V-ot is) azok állandók, de az áramerősségek konkrét érték körül vibrálnak. Az amlpitúdó kb a végkitérés 4-7%-a. Lehet, h ez az egyenirányítás megngedett hibája, de nem vagyok vill-mérnök annyira nem értek hozzá. -
gabesz78
tag
Üdv!
Szervizbe? Nem igazán javítják ezeket! Hivatalos HP szervizek csak tápot tudnak rendelni ezekhez a kis nyomtatókhoz.Egyéb hiba esetén csere, ami egy új nyomtatót jelent. A táp biztos hogy jó? találkoztam már olyannal hogy leadta a feszültséget mégis hibát okozott, Ha tudsz szerezni másik tápot egy próba erejéig, mindenképp érdemes kipróbálni, hogy azzal működik-e.
Még ha valaki javítani is tudja a készüléket 4-5K alatt nem hiszem hogy hozzányúlnak. 10K-ért meg újat veszel patronnal. -
grunt
csendes tag
Üdv!
Nekem HP Deskjet 3520 van. Egyszer csak elkezdett szórakozni: hol kommunikált a géppel hol nem. Most már be se kapcsol, illetve felvilan a ledje aztán kapcsol is ki. A kábelek nem rosszak, többel is próbáltam. A táp is jó. Leszedtem a burkolatot de ránézésre semmi rendellenes, csatlakozók a helyükön ...
Nemtom érdemes-e szervizbe vinni, 10k körül vannak az újak ebben a kat.-ban.
Ha vki esetleg házilag tudott orvosolni ilyen jellegő probélmát pls írjon. thx -
rewq
csendes tag
ÜDV.
VAN EGY HP F 380 AS NYOMTAZOM ÉS FOLYAMATOSAN KIIRJA A SZINES PATRON HIBÁT ÉS EZÉRT NEM NYOMTAT. UJ GYÁRI PATRONNAL IS EZ A HELYZET.MINDEN LEHETSÉGES ÉRINKEZÉS MEGLETT TISZTITVA.GYÁRI TELEPITÖ IS TÖBSZÖR UJRALET RAKVA DE SEMMI VÁLTOZÁS.SAJNOS A GARI MOSTJÁRT LE.
HA TUD VALAKI MEGOLDÁST KÉREM IRJA MEGZOLI
-
siparon
csendes tag
Szia!
Nekem hasonló őskori HP 5110es nyomtatóval volt bajom (patronbeszáradás), a petron éppen Pelikan utángyártott. A problémára lehetséges megoldás, bár én nem próbáltam: HP patronok tintaszint kijelzésének visszaállítása a 15, 45, 78-as számú patronoknál.
Remélem ez segít, kérlek jelezz valami módon ha működik a dolog, mert engem is érdekelne, előbb-utóbb aktuális lesz. -
Muci81
csendes tag
Közben megoldódott a probléma, sikerült telepítenem a sima nyomtató hozzáadással, stb. ahogy snowpatrol írta korábban.
-
Muci81
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne, kérem aki tud, segítsen légyszi:
Van egy HP Color LaserJet 3500 nyomtatóm, amit szeretnék telepíteni Acer TravelMate 5720G laptopra Vistához (32 bites), de a telepítő CD installálás közben kiírja, hogy hiba lépett fel és indítsam újra a telepítést vagy keressek megoldást neten. Persze, hogy mi a hiba, azt nem.(Gondolom elég régi a telepítő CD-je azért)
A HP honlapjáról letöltöttem a drivert a nyomtatóhoz magyarul, kifejezettem Vistához (HP Easy Printer Care Software, 2008 áprilisi), de még mindig nem ismeri fel a nyomtatót, csak egy másikat, ami hálózatba van kötve a többi géppel (HP Color Laserjet 2840).
Tehát most ott tartok, hogy a program ugyan látja azt a nyomtatót, amit nem is telepítettem, de legalább meg van osztva viszont nem látja azt amit elvileg telepítettem. A szép az egészben, hogy amikor viszont nyomtatni szeretnék egy dokumentációt akkor egyik nyomtatót sem találja a Word !!!
Ha bárkinek van ötlete, kérem ossza meg velem!
Köszönöm -
Agyzuzo
addikt
Sziasztok!
Egy őskövület HP 959C nyomtatóm van, amibe most vettem színes és fekete-fehér patronokat (Pelikan utángyártott patronok). A nyomtató viszont üresnek jelzi és cseszik nyomtatni. A régiekkel dettó. Pár napja még némi nevelő célzatú rúgás hatására nyomtatott, most már semmit nem csinál a nyomtatás parancsra, meg se mozdul. A kérdés: lehet-e ezzel bármit is kezdeni, vagy bebuktam két patront és baszhatom ki a kukába az egészet?
Amennyiben így áll a helyzet, akkor két fullos Pelikan patron (45-ös és 78-as) nálam eladó, a kettő együtt 6K-ért, hátha van aki még ilyen retró nyomtatót használ...
-
gabesz78
tag
Üdv!
Megpróbálhatod az áztatást, de szerintem ne forró vízben, hanem inkább valami alkoholban - persze nem vilmoskörtére gondolok - hanem mondjuk gyógyszertárban kapható 96%-os alkoholra. Persze csak a fúvókáknál mártsd bele. Ha nem segít, még mindig kipróbálhatod a forró vizet, ha az sem akkor irány a bolt egy másik szines patront venni.
-
gabesz78
tag
-
Steve-S
tag
Hi mindenkinek! HP Deskjet 3420-as nyomtatóm van. Az a gondom hogy a legtöbb színes oldalt csíkosan nyomtatja. Van erre valami megoldás? Olvastam hogy az használ ha forró vízbe áztatom a fejet. Erről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest