- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Nem értem, miért nyitsz ilyesminek topikot, mikor számtalan sok már meglévő is foglalkozik ezzel a problémával...
A másik a topik címe... Rendkívül informatívra sikerült.
A táémát zárom, folytassyátok a linkelt témák v.melyikében...
Köszönöm.Még valami.
Javasolnám a fertőzött fájl megkeresését, és az Unlocker nevű programmal történő eltávolítását a memóriából.
Én eddig így szedtem le több trójait is.
Esetleg a megjelenő hibaüzenetre v. egyéb jelenségekre rákereshetsz a Google segítségével. -
Biriboyka
senior tag
válasz
zvaragabor #12 üzenetére
van valami bravia exe, de nem írja hol van és mi indítja, mert minden le van tiltva
-
Biriboyka
senior tag
Az a baj, hogy a HiJackthis nem indul el.
-
-
Biriboyka
senior tag
válasz
zvaragabor #7 üzenetére
Nincs meg. Azt sem tudom hol van!! Az óránál van egy piros körben egy x és írkálja, hogy fertőzött vagyok...meg ilyeneket. Futtattam Ashampo Antispyware-t, Spyware Doctort, de semelyik sem talált semmit.
-
zvaragabor
senior tag
Csökkentett mód?
Ha megvan maga a trójai állomány, akkor föltöltheted a virustotal.com-ra, ott 32 antivírus ellenőrzi, majd amelyik felismeri, azt érdemes lehet letölteni, és lefuttatni. Mivel egy retro trójairól van szó, így valószínű több cég antivírusát is képe kilőni, első sorban a legismertebbekét(nod, symantec, panda, mcafee...), úgyhogy ha netán azzal sem menne, akkor egy kevésbé ismerttel próbálkozz. Természetesen Csökkentett üzemmódban és kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.start menü, futtatás, beírod: msconfig, majd az automatikus indulás fülön kilövöd azokat az elemeket, amelyek gyanúsak, vagy fölöslegesek.
-
Biriboyka
senior tag
rendszervisszaállítás nem jött össze. bocs, de kurva gyorsan kell a segítség
-
Biriboyka
senior tag
Bekaptam egy olyan trójait amit nem tudok kiírtani! Letiltja a Nod32-t, registryt, task managert és sehol nem találom!
SEGÍTSETEK!!! Nem akarom újrarakni a gépet!
Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest