- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
Nem értem, miért nyitsz ilyesminek topikot, mikor számtalan sok már meglévő is foglalkozik ezzel a problémával...
A másik a topik címe... Rendkívül informatívra sikerült.
A táémát zárom, folytassyátok a linkelt témák v.melyikében...
Köszönöm.Még valami.
Javasolnám a fertőzött fájl megkeresését, és az Unlocker nevű programmal történő eltávolítását a memóriából.
Én eddig így szedtem le több trójait is.
Esetleg a megjelenő hibaüzenetre v. egyéb jelenségekre rákereshetsz a Google segítségével. -
Biriboyka
senior tag
válasz
zvaragabor #12 üzenetére
van valami bravia exe, de nem írja hol van és mi indítja, mert minden le van tiltva
-
Biriboyka
senior tag
Az a baj, hogy a HiJackthis nem indul el.
-
-
Biriboyka
senior tag
válasz
zvaragabor #7 üzenetére
Nincs meg. Azt sem tudom hol van!! Az óránál van egy piros körben egy x és írkálja, hogy fertőzött vagyok...meg ilyeneket. Futtattam Ashampo Antispyware-t, Spyware Doctort, de semelyik sem talált semmit.
-
zvaragabor
senior tag
Csökkentett mód?
Ha megvan maga a trójai állomány, akkor föltöltheted a virustotal.com-ra, ott 32 antivírus ellenőrzi, majd amelyik felismeri, azt érdemes lehet letölteni, és lefuttatni. Mivel egy retro trójairól van szó, így valószínű több cég antivírusát is képe kilőni, első sorban a legismertebbekét(nod, symantec, panda, mcafee...), úgyhogy ha netán azzal sem menne, akkor egy kevésbé ismerttel próbálkozz. Természetesen Csökkentett üzemmódban és kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.start menü, futtatás, beírod: msconfig, majd az automatikus indulás fülön kilövöd azokat az elemeket, amelyek gyanúsak, vagy fölöslegesek.
-
Biriboyka
senior tag
rendszervisszaállítás nem jött össze. bocs, de kurva gyorsan kell a segítség
-
Biriboyka
senior tag
Bekaptam egy olyan trójait amit nem tudok kiírtani! Letiltja a Nod32-t, registryt, task managert és sehol nem találom!
SEGÍTSETEK!!! Nem akarom újrarakni a gépet!
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest