- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Nem értem, miért nyitsz ilyesminek topikot, mikor számtalan sok már meglévő is foglalkozik ezzel a problémával...
A másik a topik címe... Rendkívül informatívra sikerült.
A táémát zárom, folytassyátok a linkelt témák v.melyikében...
Köszönöm.Még valami.
Javasolnám a fertőzött fájl megkeresését, és az Unlocker nevű programmal történő eltávolítását a memóriából.
Én eddig így szedtem le több trójait is.
Esetleg a megjelenő hibaüzenetre v. egyéb jelenségekre rákereshetsz a Google segítségével. -
Biriboyka
senior tag
válasz
zvaragabor #12 üzenetére
van valami bravia exe, de nem írja hol van és mi indítja, mert minden le van tiltva
-
Biriboyka
senior tag
Az a baj, hogy a HiJackthis nem indul el.
-
-
Biriboyka
senior tag
válasz
zvaragabor #7 üzenetére
Nincs meg. Azt sem tudom hol van!! Az óránál van egy piros körben egy x és írkálja, hogy fertőzött vagyok...meg ilyeneket. Futtattam Ashampo Antispyware-t, Spyware Doctort, de semelyik sem talált semmit.
-
zvaragabor
senior tag
Csökkentett mód?
Ha megvan maga a trójai állomány, akkor föltöltheted a virustotal.com-ra, ott 32 antivírus ellenőrzi, majd amelyik felismeri, azt érdemes lehet letölteni, és lefuttatni. Mivel egy retro trójairól van szó, így valószínű több cég antivírusát is képe kilőni, első sorban a legismertebbekét(nod, symantec, panda, mcafee...), úgyhogy ha netán azzal sem menne, akkor egy kevésbé ismerttel próbálkozz. Természetesen Csökkentett üzemmódban és kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.start menü, futtatás, beírod: msconfig, majd az automatikus indulás fülön kilövöd azokat az elemeket, amelyek gyanúsak, vagy fölöslegesek.
-
Biriboyka
senior tag
rendszervisszaállítás nem jött össze. bocs, de kurva gyorsan kell a segítség
-
Biriboyka
senior tag
Bekaptam egy olyan trójait amit nem tudok kiírtani! Letiltja a Nod32-t, registryt, task managert és sehol nem találom!
SEGÍTSETEK!!! Nem akarom újrarakni a gépet!
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest