- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Hi
A gépem elég gyakran produkál olyat, hogy mondjuk játszom, a kép megmerevedik nem tudok kilépni a winbe, az egér kurzorja mozog, majd pár perc mulva bevillan egy kékhalál amit nem tudok elolvasni és már újra is indult a gép, ja és az egyik HDD-m le is kapcsol, majd mikor újrabootol akkor ismét felpörög és minden ok!
Már leteszteltem a hdd-ket semmi bajuk nincsen, S.M.A.R.T is rendben van!
Nem feltétlenül olyankor fagy le a gép amikor tölt a hdd vagy munkaigényes feladatot hajt végre, van, hogy egy játéknak szimplán a menüjében lefagy, vagy a Winfosban.... -
Sz.Miki
őstag
Ne akarlak elszomorítani de van 1.1-es verzió is
Egyébként megnéztem a Gigabyte support oldalát, és nem látok, külömbséget, processor támogatásuk is ugyan az!
Vedd meg nyugodtan az 1.0-át nem lesz vele bajod nézegettem külföldi fórumokat, ott sem látok arról infót, hogy mivel lenne jobb!
De én megkérdezném azoktól akik azt állítják, hogy a 2.0 jobb mint az 1.0, hogy mire alapozzák ezt az állítást...
Attól még, hogy 2.0 nem jelenti azt, hogy az 1.0 fogyibb Ez nem USB
-
Sz.Miki
őstag
Igen támogatja!
Lefelé kompatibilis, egyébként nem véletlenül tesznek a kártyára külső tápcsatlakozót!
Mivel a PCI-E 1.0 nem tud elegendő tápod adni a káryának! a 2.0 lényege, a buson keresztül jövő táp, és a a nagyobb memóriasávszélesség, ami persze parasztvakítás semmivel nem lesz gyorsabb a VGA-d...Gigabyte GA-M57SLI-S4 Jó deszka
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
Igen megy, de egy igen érdekes levelezést folytattam a Gigabyte-al szerintem nem értenek a saját alaplapjkhoz
Ezt írtam nekik:
"Dear GigaByte,
I would like to buy an AMD 6400+ Processor for my GA-M59SLI-S5 motherboard with Bios F7. Would that be compatible with the motherboard? I don't want to install the new F8H Bios.Thank you for help."
Erre ők ezt válaszolták : "Dear Sir,
Thank you for your kindly mail and supporting GIGABYTE.
About the issue you mentioned in your earlier mail, for details about CPU supporting ability of your MB, please kindly refer to our website via following link : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_List.aspxIf the CPU you want to use is not on the list, we will not recommend you using the CPU with your GIGABYTE motherboard to avoid unexpected system problem or H/W damage.
Unfortunately, if you cannot find the information of your MB on the website, please just inform us again later."
Mire megkaptam a választ már megvettem a procit, is kiválóan működik! De nem hagytam annyiban a dolgot, elkezdtem külföldi fórumokon nézelődni ahol érdekes módon ezeket találtam: "Well, I just got a reply from the Gigabyte technical support folks. They sent me a BIOS update, ( F8I ), and said that the new CPU should work. I'll start shopping around for a new CPU.
És ezt "So I e-mailed Gigabyte Technical Support about it and apparently they have a BIOS update that they gave for me to download that will let the mobo work with the CPU.
I haven't tried it yet, but I'll post it here for anybody who has the mobo.
M59SLiS5 F8L BIOS
Nekem miért nem tudta ezt válaszolni a gigabyte ? Szerintem a fekete hajú rövidlábú kis húzottszemű kommunikációs aszisztens írt nekem egy forma levelet, és esze ágában sem volt utánajárni...
Lényeg, hogy működik
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
jajj de hullaház ez a topik
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Nekem egy Gigabyte GA-M59SLI-S5 alapalpom van F7-es biosal, szeretnék venni egy 6400+ X2 procit, de a gigabyte honlapján nem írnak semmit a processor supportnál a 6400+-X2 ről.!
Írtam már a gigabyte-nak egy levelet de egy hete még csak el sem olvasták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest