- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Egér probléma
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sebibalu #6081 üzenetére
QVL listában benne van az SSD amit használnál vele? Ugy latom csak a PC200 szerepel abban. Rakj bele egy normalisat, picivel dragabb ugyanott az oem Samsung PM961/981 mint ahol vetted az oem Hynixet kétezerrel olcsobban...
Egyebkent erdekes dolgokat olvasni az NVMe támogatásról és hogy hogy mukodik, nehol nem latja a bios a nelkul hogy az EFI particio letre lenne hozva rajta es csak az utan tunik fel hogy a win telepitovel rákerül. Ha a win telepito nem tartalmazza a drivert az NVMe SSD-hez ami van neked akkor bele kell rakni.
-
Nagya21
addikt
válasz
Sebibalu #6079 üzenetére
Hali!
Hàt nekem csak az F40 ig jó, utána biosfagyás van.
Nekem is Nvme röl megy a rendszer.
F2 röl kell indulni, és egymásra telepíteni a biosokat, mert van ami kell a késöbbiekhez, mint ahogy nálad is írja, hogy az F31 kell az F40 hez, meg az a ec fw valami progi is.
Üdv Nagya -
Floyd80
addikt
válasz
Sebibalu #5858 üzenetére
Akkor ebbe is csak dynamic vcore állítás van, nincs fix feszültség. Auto a legtöbb feszt küldi, normal nálam még eléggé befűt, és pg up - pg down-nal tudod manuálisan állítgatni, én -0.102-re tettem, így game alatt kb. 1.37 körül van a feszültség, auto-n, meg normal-on küldi rá a 1.45, néha 1.5 V-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest