-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Sokat segítettetek, már tudom mire van szükségem!
SOS-be elmentem a legközelebbi munkaruházatiba, és vettem egy 1300Ft-os műanyag vackot, pár nap és kiderül mire lesz elég! De az már most borítékolható, hogy a gagyi agybadugós verziónál jobban fog csillapítani.
A zenehallgatásról pedig lemondok, majd hallgatózok máskor. Ezt most kipróbálom, ha pedig komolyabb kell, akkor beszerzek egyet.Nálunk a munkavédelem inkább csak ajánlás... Egyedül az acélbetétes bakancsot veszik komolyan, a szemüveget csak akkor ha a főnökök ott vannak, minden más saját felelősségre, a kutyát nem érdekli, hogy milyen, mennyire vágásbiztos kesztyű van rajtad, vagy az alkarvédőt használod-e. A hallásvédelem meg még ennyire se érdekli őket, ez az egyetlen dolog, amit az itt eltöltött 8 hónapom alatt senki nem követelt meg, vagy kért számon!
Én úgy vélem, hogy aláírtunk olyan papírt, hogy a védőeszközök adottak, ránk van bízva, hogy használjuk-e őket, ha meg egészségkárosodást szenvedünk az a mi bajunk, saját felelősségre tesszük, a munkáltató mossa kezeit. De ezt nem tudom hogy igaz-e, csak a hozzáállásukból következtetek erre.Amúgy egy tatai autóipari nagyvállalatnál dolgozom, jelenleg a présüzemében.
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Gyárban dolgozom, 2 darab 1100 tonnás présgép mellett. Ha az ember nem akar megőrülni, és előbb-utóbb elveszíteni a hallását, akkor jobban teszi ha védi a fülét. Próbáltam a szivacsos és a műanyag agybadugós füldugót, de egyik se vállt be. Ráadásul a műanyag olyan gyorsan koszolódik a folytonos ki- és berakástól, hogy biztos összeszedek egy jó kis fülgyulladást pár héten belül!
Viszont nem próbáltam az agybadugós fülhallgatót, de itt is ugyanúgy játszana a koszolódás, na meg nem hiszem hogy megvédene a prések nyújtotta basszustól. Gondoltam rendes munkavédelmis, teljes fülvédőre, és alá a fülhallgató, de ezzel még több lenne a gond. Fülvédő le, füles ki, mindkettő csupa kosz, és csak így tudnék kommunikálni a kollégákkal, nagyon macerás...
Ekkor gondoltam arra, hogy kéne nekem egy pár ezer forintos (max 5 ezer) fejhallgató, amit nem sajnálnék, ami koszos lehet, bírná a strapát, rendesen elszigetel a prések zajától, és mehetne benne a kellemes muzsika!Nincsenek extra igényeim, szóljon kellemesen egy botfülűnek is, legyen aránylag masszív felépítésű, legyen olcsó, és esetleg legyen lecsatlakoztatható a jack kábel róla, arra az esetre, ha egyedül akarok maradni a gondolataimmal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- OLED monitor topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest