- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz kubokra #58233 üzenetére
Egyrészt lehet hogy igazad van, de ha valahol kétezer forint ennyire hiányzik, akkor ott nem kell semmilyen fejhallgatót venni, mert lehet hogy ételre sem marad hó végére. Akkor ezt a "luxust" el kell engedni. Nem akartam ezzel bunkó lenni, kérlek ne is vedd annak.
Viszont ha amúgy is kiad valaki 5 ezret, akkor inkább várjon még egy fizetést, és tegye hozzá azt a kis plusz pénzt, mert annyival jobbat kap, hogy egyszerűen nem éri meg kidobni a pénzt a másikra.Persze ez csak az én véleményem, lehet teljesen elszálltam már itt a nagy jólétben, fene tudja.
-
-
Dorien
veterán
válasz kubokra #57983 üzenetére
Én bepróbálnám a HD562-t a helyedben, ha nem probléma a sok basszus, az on-ear kialakítás meg a nagy szorítóerő.
Z Review - On Ear Showdown (HD25 vs HD562 vs T51i)
A HD2000 viszont nem szorít, nagyon kényelmes tud lenni sokáig és kiegyensúlyozott hangú.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Spíler
őstag
válasz kubokra #57983 üzenetére
Slx HD 562
Bármelyiket rendeled,van elállási idő,visszaküldheted.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Dorien
veterán
válasz kubokra #57979 üzenetére
A HD661 inkább magasba húz (ez van akit zavar), míg a HD2000 inkább semleges.
A HD562-t meg Spíler isteníti, gondolom akkor az sem rossz."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Spíler
őstag
válasz kubokra #57958 üzenetére
Bocs,lejárt az idő.
Invotone HD2000
Szerintem ez az egyik legkisebb circum,akár utcára is jó,kényelmes,jó hangú,könnyű.Ja,és occó
Suprába Slx HD562(Sennheiser HD25 copy)[link]
A fent leírtak erre is vonatkoznak.[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz kubokra #57958 üzenetére
Ha "könnyű, viszonylag kicsi" az elvárás,akkor én nem ragaszkodnék a circumhoz,vagy zártra gondoltál és azért kéne circum?
Most kifutó modell a Jays C-Jays,ez jó vételnek számít szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz kubokra #53550 üzenetére
Ajánlott típus. [link]
Valószínűleg kellő hangerővel meghajtja a Fuze - 68 ohm, 102 dB SPL. [link]Nepszter1: Superlux HMC681EVO
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Bodz
nagyúr
válasz kubokra #53186 üzenetére
Hallottam már. Utazáshoz jó megoldásnak gondolom, plána a 9800 forintos árért. Azzal sok fémmel minőségi hatást kelt, illvetve meglepő módon még kényelmes is volt nekem. Hasonló áron amúgy a Superlux HD661 mondjuk jobban szól (sokkal több magassal), de az ugye circum, meg összehajtani sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz kubokra #50354 üzenetére
Nekem volt mind2. A 681 EVO hangban és kényelemben is sokkal jobb a 662B-nél. Főleg plüss párnákkal. Nem szorít, nem sziszegnek a magasai és természetesebben, jobb térrel szól, mert félnyitott.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz kubokra #50352 üzenetére
Volt, 2db is. Nekem nagyon tetszett, de sérülékeny, vigyázni kell rá.
Bukk900: A Musilandot nem hallottam, de állítólag ajánlott vétel. A TS-671 szenzációs hangú és terű nyitott fejes az áráért, érdemes meghallgatni. Nekem hosszabb távon kényelmi gondjaim voltak vele.
-
Dorien
veterán
válasz kubokra #50347 üzenetére
Superlux HD681 EVO + Fiio E10K
Ez Muzikernél 10k + 25k. Kuponnal ( HUFnews3 ) -2k.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz kubokra #50344 üzenetére
Persze. Nekem még a régebbi Fiio E10 van és még a Maxell Retro DJ vagy a Superlux HD681 EVO is teljesen más világ róla, mint alaplapiról. Előtte a mély terjengős, kontrollálatlan volt, búgott, a középből komplett hangszerek hiányoztak, a magas is mesterséges, cicergős volt, és valahogy az összes hangtartomány erőtlenül remegett. Nem hiába mondják sokszor, hogy egy olcsóbb DAC/AMP és fejes sokkal komolyabb hangminőséget tud adni, mint egy sokkal drágább fejes vacak (alaplapi) forrásról.
Szerk.
Elvileg már úton van felém egy Sense V1 erősítő, kíváncsi vagyok mihez kezd majd a Takstar HI 2050 "enyhén" túltengő magasaival.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz kubokra #50217 üzenetére
Kicsit járjuk még körül a kérdést. Hangban is valami hasonlót szeretnél, mint a 662B?
(#50220) NewmanHD: Az 598 legnagyobb baja az ára.
Ha neked tetszett az SR80e, akkor ne foglalkozz azzal, hogy ki mihez szereti, ajánlja.(#50221) pompás: Egész jól szűr, igen. Az majd nálad derül ki, hogy mennyire HÉV álló. Fogjuk rá, hogy kiegyensúlyozottan. A Superluxokhoz képest biztosan.
Ilyen esetekben én nem vagyok benne biztos, hogy valóban azt szeretnéd, amit leírtál. Mikor még megvolt a NAD HP50-em, akkor több emberrel is kipróbáltattam, aztán megkaptam, hogy se magas, se mély, se semmi. Pedig csak kiegyensúlyozott.
Ugyanez igaz a telóra, próbálva derül ki. A Lumia 530 egyébként különösebben jól sem szól, nem is túl erős emlékeim szerint. De ha gondolod, akkor holnap kipróbálhatom megint pár dologgal anyámét.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz kubokra #42100 üzenetére
Ha le akarod szedni róla így is, úgy is a régi fülpárnát, egy próbát ez megérhet: [link]
Általában a hártya alatt egy jó adag fekete por halmozódik fel. Ha az kijön belőle, akkor marad a tiszta textil. Hátránya, hogy nem fog olyan jól szigetelni, picit más lesz a karkter, cserébe kevésbé lesz izzasztó. Nekem eddig az összes fejesemen bejött, csak egy idő után meguntam és alapban csak textil/plüss párnásat veszek.
Időnként egyébként az összes párnát kimosom. Csak mosózsákban!
-
Dorien
veterán
válasz kubokra #42100 üzenetére
A 681 EVO-t célozd meg. Nekem volt 662B-m is, de az EVO sokkal jobb és kényelmesebb fejes. Plüss párna is van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- Lenovo Thinkpad W530, i7, 8 GB RAM, 128 GB SSD
- Spongebob Holdem Earbud Holder (11 cm)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!