- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz bobalazs #107111 üzenetére
10ezer körül Superluxok között érdemes még körbe nézni. Azok közül én egyedül a 681EVO-t ismerem. Az nagyjából hasonló karakter, mint az OneOdio Pro10/50, és az még szorítana is. Szóval nem tudok további tanácsot adni.
Ja, és +1 Ba cy lus-hoz, akkor tudnak a többiek segíteni, ha az összefoglalóban lévő kérdésekre a válaszokat megadod.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz bobalazs #107101 üzenetére
"Az a baj hogy isten háta mögött lakok távol a fővárostól. Igen, nyilván a hallgatózás lenne az igazi. "
Kalocsai vagyok, tudom miről van szó. Ez esetben marad vakrendelés. Esetleg, ha van fórumtárs, akinek hasonló az ízlése, de több vagy más jellegű a tapasztalata, az sokat tud segíteni. Valamint a youtube tesztek, de ugyanarról a fejesről többet is érdmes megnézni, nem csak azokat, amik szerint egy Isteni csoda, hanem amenyik értelmes kritikát is ad.
"Amit linkeltél párnát, ott vagy egy teljesen hasonlo kinézetűre írták hogy az meg a basszuson enyhít."
Igen, de lényegesen kevesebbet, mint a többi fajta. Teszteltem. Viszont feljebb inkább a magasakhoz ad hozzá sajnos, nem középen. Ha basszusra jó a Pro-10-es, akkor meg a többi ajánlatomat érdemes elfejelejteni, mert azok meg ott "gyengébbek".
10ezer alatt max használtban fogsz ki jobbat.
Szerk.: Idő közben látom, hogy az OneOdio Monitor 40-esnek elég jól lement az ára. Az egy sokkal jobb konstrukció, mint a Pro széria, és a driver elvileg ugyaz, mint a Pro-10/50-esben. Esetleg egy próbát megérhet. A párnája klasszisokkal jobb, mint a Pro-10-esé.
Sajnos én nem próbáltam a Monitor szériából csak a 60-ast és a 80-ast.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz bobalazs #107099 üzenetére
Korábban linkeltem azt a fajta párnát, ami egy kicsit világosít rajta, meg kényelmesebb is lesz. Ha van rá lehetőség, akkor meg vissza kell küldeni. Tisztább középtartományra ott van a Lewitz HP8500-as, vagy a Takstar HD2000 ( más néven Invoton HD2000). Ezek a fejesek korábban nagyjából egy árban és 10ezer alatt voltak, csak idő közben egyiknek lement az ára, a többinek meg fel.
Megjegyzem hangzás nem volt kérdés, csak azt, hogy "nem fogja nyomni a szemüveg szára a fejem?" Meg azt se tudom garantálni, hogy bármi más fog majd tetszeni ebben az árkategóriában. Eddigi tapasztalatom szerint ahhoz legalább 30-40ezer Ft-os cuccok közt kell keresni, és akkor se biztos, hogy jó lesz valami elsőre.
El kell menni "hallgatózni", csak az a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz bobalazs #107067 üzenetére
OneOdio Pro 10 azt hittem ez jobb minőségű lesz.
A közép hang tartomány mosott mint JVC HA-RX 500.
Na jó annál sokkal kevésbé mosott, de a Sony MDR-ZX660APnak sokkal természetesebb a hangzása.
Mondjuk az 20 ezer forintos áron forgalmazták anno, és sajnos nyomja a szemüveges fejemet, az a bajom vele.
Nem küldöm vissza ezt a OneOdiot, később talán jobban megszokom és nem lesz zavaró a közép hangtartomány.
A Microlab Solo 6Chez hasonlítva sem jó.[ Szerkesztve ]
-
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz bobalazs #107061 üzenetére
Nem nyomja. De ha valami miatt mégis kényelmetlen lenne a gyári párnája, akkor raksz rá egy ILYEN párnát (95mm-eset), és probléma megoldva. Nyáron meg pláne hasznos izzadás ellen. Párna cseréhez youtubon van segítség, ha nem találsz, akkor majd linkelünk (most lusta vagyok keresni).
-
emiki6
veterán
válasz bobalazs #61007 üzenetére
Hogy tud egy fejhallgató vegyszer expozíziónak kitenni? Ma rendszeresen eszi az ember azt megértem, vagy ha a műanyagban van oldószer, de az, hogy csak a fülpárnával érintkezel? Vagy nagyon elvetemült az a fülpárna vagy a jogszabály ami a feltüntetést előírja kicsit túlzásokba esik.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!